در شب شهادت حضرت زهرا(س)

خواهر گرامی رهبر معظم انقلاب در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد

مراسم تشییع همشیره رهبر معظم انقلاب، بعد از ظهر دوشنبه سوم فروردین همزمان با شب شهادت حضرت زهرا(س) از مسجد امام حسن عسکری(ع) تا حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد.
کد خبر: ۴۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱ - 24March 2015

خواهر گرامی رهبر معظم انقلاب در حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از قم، مراسم تشییع بانو فاطمه حسینی خامنهای  با حضور گسترده و پرشور مردم ولایتمدار قم و مسافران و زائران نوروزی و شخصیتهای کشوری و لشکری و علما و فضلا برگزار شد.

در این مراسم که نمایندگانی از دفتر مقام معظم رهبری، فرزندان رهبر معظم انقلاب، آیتالله هاشمی شاهرودی، آیتالله شبزندهدار، جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، اعضای خبرگان رهبری، اساتید حوزه علمیه و علمای قم و مسئولان استانی و کشوری حضور داشتند، پیکر بانو سیده فاطمه حسینی خامنه ای پس از انتقال به مسجد امام حسن عسکری(ع) و قرائت قرآن و فاتحه، در میان حزن و اندوه مشایعت کنندگان به سمت حرم حضرت معصومه (س) تشییع و پس از طواف گرداگرد مضجع شریف آن حضرت و برپایی نماز میت به امامت حضرت آیت الله شبیری زنجانی از مراجع تقلید در جوار بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت(س) –رواق امام رضا(ع)- به خاک سپرده شد.

استاندار قم، امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) و مدیران کل استان قم از دیگر شرکتکنندگان در این مراسم بودند.

بانو سیده فاطمه حسینی خامنه ای، شنبه شب در یکی از بیمارستان های تهران در سن 89 سالگی درگذشت.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار