به گزارش خبرنگار دفاعپرس از هرمزگان، حجتالاسلام والمسلمین «عبدالحسین خسروپناه» در نشست هماندیشی تمدن نوین اسلامی که بهصورت حضوری و غیرحضوری تحت وب به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم برگزار شد، اظهار داشت: پیشرفت و توسعه مربوط به یک کشور است؛ اما تمدن یعنی کشوری که در عرصه معیشت، امنیت، دفاع، سلامت، فرهنگ و علم و فناوری بهگونهای رشد کند که بر جوامع اسلامی و غیر اسلامی تأثیر بگذارد.
وی افزود: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بهاندازهای موارد را با قدرت طرح کردهاند که میتوان از آن بهعنوان منشور بینالمللی بهره برد، یکی از موارد مهم بیانیه که با عنوان نظریه نظام انقلابی مطرحشده دارای سه رکن خودسازی و تزکیه، جامعهپردازی و تمدنسازی است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: قبل از اینکه به تمدن برسیم، ابتدا باید انسانهایی که در ایجاد این تمدن نقش دارند، همانگونه که آیات قرآن همواره بر آن تأکید میکند، خودسازی کنند، سپس جامعهپردازی شود که عناصر آن امنیت، معیشت، سلامت، معرفت و علم و فناوری است.
خسروپناه گفت: یکی از موارد مهمی که در این نشست به آن خواهیم پرداخت، هفت مؤلفه مهم از آموزههای قرآنی بهعنوان ثقل اکبر و مهمترین منبع معرفت و حقیقت است که البته متأسفانه بین برخی از مسلمانان مهجور واقع شده است.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی افزود: طی دهههای اخیر رسالههای متعددی به زبانهای انگلیسی درباره کتاب آسمانی مسلمانان تألیف شده که این امر وظیفه ما را در انس بیشتر با قرآن بیش از پیش سنگین میکند؛ بنابراین کشورهای اسلامی همانگونه که به حفظ آیات قرآنی اهتمام میورزند، باید در بخش آموزش و بهرهمندی از معارف و رهنمودهای آن در جامعه کوشا باشند.
نشست هماندیشی تمدن نوین اسلامی با حضور حجتالاسلام والمسلمین «محسن ابراهیمی» مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، «علیرضا نصری» فرماندار قشم، «احسان کامرانی» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، شیخ «عبدالرحیم خطیبی» امام جمعه اهل سنت قشم و مدیران و علمای جزیره قشم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم برگزار شد.
انتهای پیام/