گزارش دفاع پرس از دوازدهمین روز حمله عربستان به یمن/

دخالت‌ نیروهای ویژه عربستان در عملیات نظامی علیه حوثی‌ها/ طرح 17‌بندی داخلی یمن برای خروج از بحران و تجاوز عربستان

دوازدهمین روز حملات عربستان سعودی به یمن درحالی آغاز شده که حملات به مناطق مختلف این کشور ادامه دارد و منابع آگاه خبر دادند که سعودی‌ها درحال همکاری با تروریست‌های القاعده‌ای در استان حضرموت است.
کد خبر: ۴۴۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵ - 06April 2015

دخالت‌ نیروهای ویژه عربستان در عملیات نظامی علیه حوثی‌ها/ طرح 17‌بندی داخلی یمن برای خروج از بحران و تجاوز عربستان

به گزارش گروه بینالملل دفاع پرس، بامداد پنجشنبه (6 فروردین) سفیر عربستان در آمریکا از آغاز عملیات «توفان قاطع» برای تجاوز نظامی به یمن خبر داد و اعلام کرد که این عملیات بامداد پنجشنبه ساعت 24 به وقت عربستان سعودی با دستور ملک سلمان شاه این کشور آغاز شده است.

10 کشور در این تجاوز نظامی مشارکت دارند که شامل اعضای شورای همکاری خلیج فارس به جز کشور عمان، به علاوه ترکیه، اردن، مصر و سودان است.

آخرین تحولات یمن:

.. صالح الصماد یکی از رهبران جنبش انصارالله نیز اعلام کرد که در صورت توقف حملات ائتلاف عربی ما آماده برگزاری مذاکرات صلح هستیم.

.. کمیته بینالمللی صلیب سرخ جهانی از موافقت عربستان سعودی با ارسال تجهیزات پزشکی و نیروهای امدادی به یمن خبر داد.

.. منابع آگاه خبر دادند که سعودیها درحال همکاری با تروریستهای القاعدهای در استان حضرموت است.

.. نیروهای ارتش و کمیتههای انقلابی یمن مهمترین ورودیهای استان عدن و بندر این شهر را تحت کنترل خود درآوردند.

.. یک معارض سعودی حمله نیروهای امنیتی سعودی به منطقه العوامیه در شرق این کشور را نشانه شکست عملیات علیه یمن قلمداد کرد.


.. در پی حملات جنگنده های عربستان سعودی به منطقه «حبیل جباری» در استان ضالع یمن شماری از شهروندان یمنی کشته و زخمی شدند.

.. مشاور رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن از بروز تحولات بزرگ نظامی در روزهای آتی خبر داد. وی مدعی شد که این «تحولات بزرگ نظامی» در چارچوب درگیریها در جنوب یمن و دخالت نیروهای ائتلاف عربستان خواهد بود.

.. رسانههای عربستان سعودی گزارش دادند که قرار است بیش از ۱۰۰ روستای مرزی این کشور در نزدیکی مرز یمن تخریب شود.

.. مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری در بیانیه ای، ضمن ابراز نگرانی شدید از شرایط بحرانی حاکم بر منطقه، کشتار بی رحمانه مردم مظلوم یمن به دست رژیم سعودی را محکوم کرد.


.. «منصور هادی»، رئیس ستاد مشترک ارتش یمن در عدن و معاون وی را برکنار کرد.

.. نیروهای ارتش یمن و کمیتههای مردمی بعد از درگیریهای شدید با تکفیریها و شبه نظامیان وابسته به عبدربه منصورهادی رئیسجمهور مستعفی یمن موفق شدند کنترل بندر عدن و جزیره العمال را در دست بگیرند.

.. کودکان بحرینی و لبنانی با کودکان یمنی اعلام همبستگی کردند.

.. حملات عربستان علیه یمن با هماهنگی حزب اصلاح (اخوان) صورت میگیرد.

.. عدن با تروریستهای وارداتی با پروازهای ترکیه مینگذاری شده است.

.. یک مشاور عربستان سعودی از دخالت نیروهای ویژه این کشور در عملیات نظامی علیه حوثیها در یمن خبر داد.

طرح 17بندی داخلی یمن برای خروج از بحران و تجاوز عربستان

مرکز نظارت دموکراتیک در یمن طرحی ابتکاری شامل 17 بند برای برونرفت از بحران جاری در این کشور ارائه کرد.

انتهای پیام/ف
 

نظر شما
پربیننده ها