ظرفیت‌های فضای مجازی برای مقابله با تحریفات؛

«رستاخیز واژه‌ها» کارنامه 4 دهه هنر انقلاب اسلامی را بررسی کرده است

رئیس فرهنگسرای اندیشه گزارشی از روند برگزاری ویژه برنامه رستاخیز واژه‌ها خبر داد و گفت: قسمت چهارم این برنامه با موضوع خدمات متقابل خوشنویسی و فرهنگ اسلامی آماده می‌شود.
کد خبر: ۴۴۰۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۹ - 31January 2021

«رستاخیز واژه‌ها» کارنامه 4 دهه هنر انقلاب اسلامی را بررسی کرده است/ ظرفیت‌های فضای مجازی برای مقابله با تحریفاتبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، ناصر امین‌زاده، مدیر فرهنگی هنری منطقه 7 و رئیس فرهنگسرای اندیشه با اشاره به برپایی برنامه رستاخیز واژه‌ها اظهار داشت: توجه به مقوله اندیشه‌ورزی یکی از رسالت‌های مهم در فرهنگسرای اندیشه است و این مرکز عمده برنامه‌های فرهنگی هنری خود را با توجه به این مقوله برنامه‌ریزی می‌کند. «رستاخیز واژه‌ها» که تاکنون 3 برنامه از آن برگزار شده است، فرصتی را فراهم کرد که مقوله فرهنگ و هنر را از منظر اندیشه‌ای بررسی کرده، به بازخوانی ابعاد مختلف آن بپردازیم و چراغ راهی برای آینده از منظر کارشناسان ترسیم شود.

وی درخصوص تاثیر متقابل اسلام و هنر گفت: باید اذعان کرد که اسلام، انقلاب و هنر خدمات متقابلی در ابعاد مختلف به یکدیگر داشته‌اند. این خدمات دارای ابعاد و عمق گسترد‌ه‌ای است که البته در کمتر برنامه یا نشستی این اثرات بازخوانی شده است. برای مثال نمود عینی این خدمت را در تاثیر شعر و ادبیات در هشت سال دفاع مقدس و پس از آن می‌بینیم. بررسی و فهرست کردن این تاثیرات کمک می‌کند تا ظرفیت‌های هنر برای بیان مفاهیم والای اسلام و انقلاب شناسایی شده و هم‌چنین افق‌های جدیدی پیش‌روی اندیشمندان باز شود.

رئیس فرهنگسرای اندیشه با اشاره به دیگر قسمت‌ها برگزار شده رستاخیز واژه‌ها افزود: باید توجه داشت که هنر یکی از ارکان جدایی‌ناپذیر زندگی انسان امروز است و این مقوله در عمر 42 ساله انقلاب اسلامی نقش بسیار مهمی را ایفا کرده است. بررسی کارنامه 4 دهه‌ای هنر انقلاب اسلامی یکی از موضوعاتی است که در ویژه برنامه رستاخیز واژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و نقاط ضعف و قوت آن در گفت‌وگو صریح با اهالی هنر بازنمایی شد. برای مثال در اولین قسمت از رستاخیز واژه‌ها با حضور دکتر محمدرضا سنگری، تاثیر متقابل شعر و انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار گرفت یا در جلسه سوم از این ویژه برنامه ارتباط موسیقی و هویت اسلامی و انقلابی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

مدیر فرهنگی هنری منطقه 7 با اشاره به انتشار این برنامه در فضای مجازی  اظهار کرد: بدون شک هر محتوای خوبی که در فضای مجازی تولید و عرضه شود، توسط مخاطبان دیده می‌شود. باید توجه داشت که مخاطبان تشنه اطلاعات هستند و هر رسانه‌ای که این اطلاعات را در اختیارشان قرار دهد، از آن استقبال می‌کنند. نکته مهم این است که فضای مجازی را در دست گرفته و با ارائه محتوای ارزشمند، عرصه را بر شایعات و محتوای زرد رسانه‌های معاند تنگ کنیم. انتشار ویژه برنامه رستاخیز واژه‌ها در فضای مجازی کمک کرد تا محتوای خوب و ارزشمندی در حوزه هنر و ابعاد مختلف آن در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.

امین‌زاده درخصوص برگزاری چهارمین نشست رستاخیز واژه‌ها گفت: در این نشست به ابعاد دیگری از مقوله هنر پرداخته و خدمات متقابل خوشنویسی با فرهنگ و هویت اسلامی را مورد بحث و بررسی قرار داده‌ایم. در این برنامه استادان سعید نقاشیان و کاوه تیموری از خوشنویسان برتر کشور حضور پیدا کرده و درباره این هنر و تاثیر آن بر فرهنگ اسلامی صحبت می‌کنند.

گفتنی است این نشست با اجرای محمدحسن شاهنگی روز دوشنبه 13 بهمن ساعت 13 در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود. به دلیل رعایت مسائل بهداشتی، گزارش تصویری این نشست در فضای مجازی فرهنگسرا منتشر خواهد شد. 

انتهای پیام/ 161

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار