برادر غواص شهید «عبدالواحد محمدی» در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:

عبدالواحد فهمیده بود که بزودی شهید می‌شود

«محسن محمدی» گفت: برادرم در خواب با امام حسین (ع) ملاقات کرده و فهمیده بود که بزودی شهید می‌شود.
کد خبر: ۴۴۱۸۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴ - 09February 2021

«محسن محمدی» برادر غواص شهید عبدالواحد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در آذربایجان‌شرقی، اظهار داشت: عبدالواحد سومین فرزند خانواده بود. او اهمیت زیادی به شرکت در نماز جمعه می‌داد. مطیع ولایت و شیفته‌ی اهل بیت (ع) به ویژه حضرت فاطمه (س) بود. برادرم به مدت دو ماه آموزش‌های نظامی را گذراند ودر 17 آذرماه همان سال عازم جبهه شد.

وی افزود: او در گردان حضرت امام حسین (ع) که فرماندهی آن را «اصغر قصاب عبداللهی» عهده‌دار بود، به‌عنوان تخریبچی سازماندهی شد.

برادر غواص شهید عبدالواحد محمدی با بیان اینکه زمستان سال 1366 از اینکه پدر و پسر همزمان به مرخصی آمده بودند، خوشحال بودیم، گفت: پدرم 18 روز و عبدالواحد دو روز مرخصی داشتند، همه تعجب کردند و نجواهای در گوشی شروع شد. من رزمنده بودم و به همین دلیل با رموز قبل از عملیات آشنایی داشتم و برای همین بود که متوجه شدم مرخصی او به خاطر قبل از عملیات است.

وی ادامه داد: آهسته از برادرم پرسیدم نزدیک عملیات است؟ او با نگاهی که عشق به رفتن در آن موج می‌زد، گفت خسته‌ام! کاش می‌شد حسابی بخوابم. او که هرگز از خستگی‌هایش حرفی به زبان نمی‌آورد، حرف‌هایش در آن شب معنای دیگری داشت. هر چه تلاش کردیم از حرف‌هایش چیزی متوجه شویم، نشد.

محمدی با بیان اینکه عبودالواحد به پدرم گفت که از دانشگاه قبول شده است، توضیح داد: پدرم در حالی که متعجب بود، گفت چطور؟ تو که هنوز دیپلم نگرفته‌ای. بعد از شهادت عبدالواحد دفترچه یادداشتی به دست خانواده رسید و در آن درخصوص آن اتفاق نوشته بود که در خواب با امام حسین(ع) ملاقات کردم. فهمیدیم که منظور از دانشگاه، دانشگاه شهادت است.

گفتنی است؛ غواص شهید «عبدالواحد محمدی» یکم دی‌ماه سال 1347 در تبریز متولد شده و 25 دی‌ماه سال 1366 طی عملیات بیت المقدس 2 به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

گفت‌وگو از اسماعیل وکیل‌زاده 

 انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار