سرلشکر صالحی در جمع خبرنگاران:
انرژی جهان اسلام باید صرف مقابله با رژیم صهیونیستی شود/ شهید صیاد شیرازی ستاره درخشان دفاع مقدس بود
فرمانده کل ارتش گفت: شهید صیاد شیرازی ستاره درخشان و گمنام دوران دفاع مقدس است و ایشان در سخت ترین شرایط به تعهدات خود نسبت به نظام و انقلاب عمل کردند.

به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی دفاع پرس، امیر سرلشکر عطاالله صالحی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سپهبد علی صیاد شیرازی اظهار داشت: شهید صیاد شیرازی ستاره درخشان و گمنام دوران دفاع مقدس است و ایشان در سخت ترین شرایط به تعهدات خود نسبت به نظام و انقلاب عمل کردند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تحلیل وضعیت یمن اظهار داشت: ما تاسف می خوریم که جهان اسلام امروز گرفتار فریبهای استکبار جهانی شده است و به جای اینکه کشورهای اسلامی انرژی خود را در راستای مقابله با دشمن اصلی خود یعنی رژیم صهیونیستی مصروف بدارند، برعکس به عنوان مزدوران این رژیم عمل می کنند و برعلیه جامعه اسلامی اقدام می کنند که این باعث تاسف است.
انتهای پیام/
لینک کپی شد
نظر شما


