مدیر کل حفظ آثار فاع مقدس کرمانشاه:

خانواده‎های شهدا سنبل ایثار و فداکاری هستند

سردار «‌ناصر باباخانی» گفت:خانواده‎های شهدا سنبل ایثار و فداکاری هستند که به خاطر دفاع از اسلام و انقلاب ارزشمندترین سرمایه زندگی خود که همانا فرزندان‎شان بود را فدا کردند.
کد خبر: ۴۴۳۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۰ - 17February 2021

خانواده‎های شهدا سنبل ایثار و فداکاری اندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمانشاه، سرتیپ دوم پاسدار «ناصر باباخانی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه به منظور گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس امروز به همراه جمعی از کارکنان این اداره‌کل با مادر شهید «سعدی کریمی» از شهدای دفاع مقدس استان دیدار کرد و اظهار داشت: خانواده‎های شهدا سنبل ایثار و فداکاری هستند که به خاطر دفاع از اسلام و انقلاب ارزشمندترین سرمایه زندگی خود که همانا فرزندان‎شان بود را فدا کردند.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ‌کرمانشاه گفت: به برکت خون شهدا و روحیه مقاومت و استکبار‌ستیزی خانواده‎های معظم شهداست که کشور ما علی‌رغم توطئه‎های فراوان دشمنان داخلی و خارجی همچنان استوار و محکم ایستاده است.

‌باباخانی افزود: با توجه به تاثیرگزاری فیلم‎های مستند در رسانه‎ها و فضای مجازی تلاش می‎کنیم با همکاری صدا و سیمای استان مستندی از زندگی و فعالیت‎های این مادر شهید والامقام تهیه شود.

وقتی دلم برای پسرم تنگ می‎شود برایش شعر می‎گویم

در ادامه این دیدار «گوهر رضاوند» مادر شهید سعدی کریمی به بیان گوشه‎ای از فعالیت‎های پسر شهیدیش پرداخت و عنوان کرد: همزمان با اوج راهپیمایی‎ها و تظاهرات‎های مردم علیه رژیم منحوس پهلوی من و پسرم سعدی در تمام راهپیمایی‎ها و برنامه‎های انقلابی حضور داشتیم. در یکی از راهپیمایی‎هایی که منجر به درگیری نیرو‌های انقلابی با ماموران رژیم شد یکی از جوانان رشید انقلابی به نام صادق صابون‌پز به شهادت رسید. ماموران من و سعدی را هم در حین شعار دادن دستگیر کردند و به شهربانی بردند. رییس شهربانی به من توهین کرد و دستم را با سیگار سوزاند. سعدی ناراحت شد و گفت: به مادرم کاری نداشته باشید! دست مرا به جای او بسوزانید! رئیس شهربانی با عصبانیت سیگار دیگری را روی دست سعدی خاموش کرد و گفت: هم دست مادرت را می‎سوزانم و هم دست خودت را تا دفعه دیگر از این غلط‎ها نکنید که بیایید و خانوادگی علیه علی حضرت شعار بدهید!

مادر شهید افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با آغاز جنگ تحمیلی سعدی به جبهه رفت و من هم فعالیت‎هایم را در بسیج خواهران شروع کردم. پشتیبانی از جبهه‎های جنگ، حفاظت نماز جمعه، جمع‎آوری و ارسال کمک‎های مردمی به جبهه، دیدار با خانواده‎ شهدا، کمک به غسل و دفن شهدای بمباران و... از جمله کار‌هایی بود که آن زمان من به همراه خواهران بسیجی انجام می‎دادم.

وی در ادامه اشعاری که به زبان محلی برای پسرش سروده بود را قرائت کرد و بیان داشت: من از جوانی ذوق شعر گفتن داشتم، اما وقتی چشمم به پیکر فرزندم افتاد که نیرو‌های دشمن با زبان تشنه سرش را بریده بودند ناخودآگاه اشعاری حماسی سرودم که همه را متاثر کرد. حالا هم گاهی که دلم برای پسرم تنگ می‎شود برایش شعر می‎گویم.

‌سعدی کریمی در سال ۱۳۴۰ در خانواده‎ای مذهبی به دنیا آمد و در تاریخ ۲۹ مهر‌ ۱۳۶۱ در درگیری با دشمن به شهادت رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار