به گزارش گروه اخبار داخلی دفاعپرس، علی ربیعی سخنگوی دولت عصر امروز (چهارشنبه) در جریان بازدید از کارگاه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره)، اظهار داشت: موضوع کارآفرینی اجتماعی و روستایی به طور جدی مورد توجه دولت قرار گرفته است. معمولاً تصور بر این بود که باید سرمایهگذاری های کلان صورت بگیرد تا ما بتوانیم از این طرق ایجاد اشتغال کنیم.
ربیعی گفت: با وجود تحریم و با وجود اینکه بخش عمدهای از مشاغل ما در مشاغل خرد بود و ما سیاستگذاری لازم را نداشتیم، شورای عالی اشتغال در سال ۹۳ بحث اکوسیستم کارآفرینی خرد و روستا را مدنظر قرار داد. ما بعد از انقلاب زیرساختهای زیادی به روستاها آوردیم ولی مشکل ما این بود که این زیرساختها به معیشت مردم متصل نشد.
وی افزود: یکی از سیاستهای ما حرکت به سمت کار در روستا بود و در یک برنامهریزی از سال ۹۵ تا امروز حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان در روستاها سرمایه گذاری کردیم و ظرفیت ۱۰ هزار میلیارد تومان دیگر هم وجود دارد و توانستیم سهم اشتغال روستایی را از ۳ درصد به بالای ۲۶ درصد در اشتغال کل کشور برسانیم.
سخنگوی دولت گفت: در دورانی که هم واردات ممنوع شد و هم جلوی قاچاق گرفته شد، برخی صنایع ما رشد کرد و برخی اشتغالات خرد ما توسعه یافت.
ربیعی با بیان اینکه همکاران من در کمیته امداد فعالیت بسیار خوبی در زمینه اشتغال کردند، گفت: ما در اشتغال خرد و کوچک خود یک بخش اشتغال حمایتی در نظر گرفتیم. در اشتغال حمایتی از حمایت فردی و مستقیم ماهیانه به سمت حمایت ایجاد شغل تغییر شیفت دادیم.
وی ادامه داد: کمیته امداد بیش از ۲۰۳ هزار شغل تمهید کرد. اگر بتوانیم آینده این اشتغالات را در قالب بیمههای زندگانی تامین کنیم، مفهوم کارآفرینی اجتماعی مفهوم جذابی خواهد بود برای افرادی که دچار آسیبهای اجتماعی هستند.
سخنگوی دولت با بیان اینکه در این زمینه من روز شنبه مرکزی را برای معتادان شفایافته افتتاح خواهم کرد، گفت: موضوع کارآفرینی اجتماعی میتواند نظام مددکاری ما را جابجا کند.
ربیعی تاکید کرد: امروز در کارگاه کارآفرینی زنان سرپرست خانوار کمیته امداد امام خمینی (ره) ۱۳ نفر به صورت مستقیم و ۱۷ نفر نیز غیرمستقیم فعال هستند. ما با این مراکز میتوانیم مسئله اشتغال و مبحث حمایتها را حل کنیم.
انتهای پیام/ 151