مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی:

بیش از ۱۸۰۰ مدخل برای دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی شناسایی شد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه در بحث دانشنامه استانی دفاع مقدس تاکنون ‌یک هزار و ۸۶۰ مدخل مربوط به دفاع مقدس استان جمع‌آوری و شناسایی شده، گفت: از این تعداد مدخل ۵۰۰ مدخل تصویب و تأیید شده و مراحل بعد در حال انجام است.
کد خبر: ۴۴۵۱۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲ - 28February 2021

۱۸۶۰ مدخل برای دانشنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی شناسایی شدسرهنگ پاسدار «غلامرضا فلاحی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در بیرجند به تشریح رسالت و مأموریت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس پرداخت و اظهار داشت: مهم‌ترین رسالت این نهاد شامل ترویج فرهنگ مقاومت و جهاد، شهادت و ایثارگری است.

وی استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آحاد جامعه به‌خصوص جوانان و نوجوانان، دستگاه‌های اجرایی و نیروهای مسلح را از اهداف اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ذکر کرد و گفت: باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود تا این میراث گرانبها و فرهنگ غنی شهید و شهادت حفظ شود.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی ‌با یادآوری اینکه تهیه و تدوین دانشنامه دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی در سال 95 از سوی ستاد ملی ابلاغ شده است، اضافه کرد: از زمان ابلاغ این دانشنامه تاکنون فعالیت‌های زیادی در زمینه جمع‌آوری اسناد انجام شده است.

فلاحی با بیان اینکه در بحث دانشنامه استانی دفاع مقدس تاکنون ‌یک هزار و ۸۶۰ مدخل مربوط به دفاع مقدس استان جمع‌آوری و شناسایی شده است، بیان داشت: از این تعداد مدخل ۵۰۰ مدخل تصویب و تأیید شده و مراحل بعد در حال انجام است.

وی از جمع‌آوری حدود ۳۰۰ هزار برگ سند مربوط به دفاع مقدس از اشخاص و ادارات در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: همچنین ۳ هزار و ۵۰۰ ساعت مصاحبه با ایثارگران (خانواده‌های شهدا، رزمندگان، جانبازان و آزادگان) انجام شده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌ جنوبی ادامه داد: در بحث دانشنامه دفاع مقدس بیش از ۱۷۰ پرونده علمی تشکیل شده که ۸۵ مقاله در ردیف نگارش است که از این تعداد ۶۰ مقاله به مرحله ارزیابی رسیده است.

فلاحی یادآور شد: تهیه طرح و پروپوزال دانشنامه استانی دفاع مقدس و تشریح و ارائه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، تشکیل کمیسیون فرهنگی استان، کمیته کاری فرهنگی و کمیته پژوهشی استان به منظور تأمین اعتبار لازم از دیگر اقدامات در زمینه تدوین دانشنامه دفاع مقدس استان است.

این مسئول با تأکید بر اینکه دانشنامه دفاع مقدس کارنامه دفاع مقدس خراسان جنوبی در تمامی اقشار را مطرح می‌کند، ابراز داشت: انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل حال و آینده و جلوگیری از تحریف و فراموشی حقایق و وقایع تاریخ دفاع مقدس استان از اهداف تدوین این دانشنامه است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها