مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس مازندران:

نویسندگان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت احساس مسئولیت می‌کنند

سردار «عبدالله ملکی» با بیان اینکه آثار بسیار ارزشمندی در این دوره از کنگره ادبی داستان کوتاه یوسف دریافت شد، گفت: این نشانه احساس مسئولیت نویسندگان به حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و جای قدردانی دارد.
کد خبر: ۴۴۶۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۸ - 04March 2021

نویسندگان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت احساس مسئولیت می‌کنندبه گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از ساری، سردار «عبدالله ملکی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران پیش از ظهر امروز در آئین اختتامیه هشتمین و نهمین دوره جایزه ادبی «یوسف» که به میزبانی این استان در سالن همایش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه مازندران افتخار میزبانی از هشتمین و نهمین دوره جایزه ادبی یوسف را دارد، اظهار داشت: پس از بیانات مقام معظم رهبری در حوزه ادبیات دفاع مقدس از سال ۹۲ در حوزه نشر تدابیر انجام شد و تاکنون کار‌های بسیار بزرگی هم از نظر کمی و کیفی در سطح کشور انجام شد و آمار کتاب‌ها بسیار بالاست.

وی افزود: در مازندران از سال ۹۲ تاکنون ۳۰۰ عنوان کتاب به چاپ رسید که ۵۰ عنوان آن امروز در این مراسم رونمایی می‌شود و همچتیت ۳۰ کتاب صوتی منتشر کردیم که جای تقدیر دارد از این تدبیری که شد.  

سردار ملکی با بیان اینکه آثار بسیار ارزشمندی دریافت شد، گفت: این نشانه احساس مسئولیت نویسندگان به  حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و جای قدردانی دارد.

ایت مسئول با بیان اینکه مازندران دیار علویان است و حکومت علویان در سال ۲۵۰ قمری شکل گرفت، گفت: مازندرانی‌ها و به شکلی گلستانی‌ها از اول در مدار و محور اهل بیت (ع) بودند و حکومت علویان اوج این کار است.

وی با اشاره به تقدیم بیش از ۸۰ شهید در پیروزی انقلاب اسلامی به حضور مردم این استان در دفاع مقدس، جنگ‌های داخلی، درگیری‌های سیستان و بلوچستان کردستان و جنگل‌های شمال کشور و آمل اشاره کرد و افزود: همچنین ۱۳۴ شهید در بحث ترور و درگیری‌های جنگل تقدیم کردیم.

سردار ملکی ادامه داد: مازندران در بحث مدافعان حرم نیز نقش ویژه‌ای داشت و بیش از ۴۲ شهید تقدیم کرد و شهید مالامیری اولین شهید روحانی مدافع حرم از این استان است.

این مسئول با اشاره به اینکه مازندران در بازسازی سوسنگرد نقش ویژه‌ای داشت، گفت: در این راستا ظرف ۱۹ ماه این شهر به همت مردم بازسازی شد و در آن مقطع ۳۰۰ میلیون تومان کمک کردند.

وی عنوان کرد: مردم مازندران هم در جنوب، هم در منطقه میانی، هم در غرب و سیستان و بلوچستان حضور داشتند و خودشان هم جنگ داشتند و میزبان ۵۰ هزار نفر از مردم جنگ زده جنوب نیز بودند و امروز آماده دفاع از سرزمین اسلامی و دفاع از حاکمیت اسلامی هستند.

و‌ی با بیان اینکه مازندران در زمان جنگ ده یگان را حمایت می‌کرد به نقش لشکر ۳۰ ارتش، لشکر ۲۵ کربلا و تیپ ظفر، تیپ مالک در دفاع مقدس اشاره کرد و عنوان کرد: مازندران در تمام شهر‌های کردستان و حتی سیستان و بلوچستان حضور داشت، افزود: امروز نیز در سه حوزه رزم، دولت و سازمان‌ها و نهاد‌ها و حوزه خاطرات مردم ورود پیدا کردیم و پژوهش‍های خوبی انجام شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها