به گزارش دفاعپرس از مشهد، آیتالله سیداحمد علمالهدی در خطبههای نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار داشت: پیامبر اکرم (ص) با یک رسالت دو بعدی مبعوث شد؛ بعد اول فردسازی بود یعنی خواست آدمها را انسان و انسانها را بنده خدا بسازد؛ بعد دوم جامعهسازی بود چراکه منشاء بسیاری از مفاسد که آدمها را از مسیر بندگی خداوند دور میکند ریشه در جوامع فاسد دارد.
امام جمعه مشهد افزود: بنابراین مدیریت اجتماعی و سیاست است عین دیانت، بعد دوم رسالت خاتم الانبیا ص) است، جریانهای استکباری دنبال معرفی یک اسلام سکولار هستند که در زندگی فردی خلاصه میشود و کاری به بعد اجتماعی و جامعهسازی ندارد چرا که اگر مردم بنا باشد جامعه خود را مطابق تعالیم و معارف پیامبر (ص) بسازند استکبار جهانی نمیتواند بر مردم سلطه داشته باشد.
وی ادامه داد: اخیرا جریانهای استکباری به یک شیطنت جدیدی دست زدهاند، مذهب شیعه امروز پیشتاز مقابله با جریانها و جنایات استکباری است بنابراین میخواهند شیعه را دوقطبی کنند و یک شیعه سکولار که کاری به مسائل اجتماعی ندارد و در فکر سیاست و مدیریت نباشد و یک شیعه سیاسی و انقلابی تقسیم کنند.
علمالهدی در ادامه به ملاقات اخیر پاپ با مرجعیت شیعه در عراق اشاره کرد و بیان داشت: در ملاقاتی که اخیرا پاپ فرانسیس با حضرت آیت الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعه داشت، رسانههای استکباری دوقطبی شیعه را دنبال کردند؛ حتی خواستند بگویند حوزههای علمیه شیعه نیز دوقطبی هستند و بگویند حوزه علمیه نجف یک حوزه سکولار است و کاری به سیاست ندارد و حوزه علمیه قم انقلابی و سیاسی است.
امام جمعه مشهد ابراز داشت: متاسفانه قدم را فراتر گذاشتند و خواستند مرجعیت شیعه را هم دوقطبی کنند، یعنی خواستند بگویند یک مرجع سکولار یعنی آیت الله سیستانی و یک مرجع انقلابی سیاسی یعنی رهبر معظم انقلاب در جهان شیعه وجود دارد و خواستند با این کار شیعه را دوقطبی کنند.
وی با طرح این سوال که چرا پاپ فرانسیس به عراق آمد، تصریح کرد: پاپ یک ماموریت آمریکایی داشت آمد اینجا چون میدانست منشاء و مبداء مقابله با آمریکا مرجعیت شیعه است بنابراین خواست آیت الله سیستانی را با عنوان پیام صلح و امنیت وادار کند که مردم و جوانان و حشد شعبی و جریانهای انقلابی عراق به جنگ و مقابله با آمریکا نروند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی یادآور شد: آمریکاییها هر وقت در برخورد با ما کم آوردند متوسل به پاپ شدند، آن روزی که گروگانهای آمریکایی را جوانان ما گرفتند، پاپ نماینده خدمت امام راحل (ره) فرستاد و امام فرمودند از قول من از پاپ بپرسید اگر مسیح امروز بود از آمریکا حمایت میکرد یا ما؟
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سزاوار بود به پاپ میگفتند شما که داعیه صلح و امنیت دارید و با جنگ مخالف هستید در عراق کدام جریان جنگ راه انداخت؟ مسیحیان عراق در استان نینوا را چه کسی قتل عام و کلیساهایشان را خراب کرد؟ جز عوامل مزدور نابکاری که از طرف آمریکا و عوامل آمریکا در منطقه کسی این جنگ نیابتی را راه انداخت؟
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: اینکه میخواهند حوزه و مرجعیت شیعه را دو قطبی کنند باید بگویم، اولا حوزه علمیه نجف یک حوزه هزارساله است که به دست شیخ طوسی (ره) یک مجتهد مشهدی پایهگذاری شده و در همه این تاریخ هزارساله در بسیاری از بحرانها و جبههها با استکبار و جریانهای ضد اسلام با تمام قامت مبارزه کرده است.
علمالهدی با اشاره به نمونههای استکبار ستیزی حوزه علمیه نجف مانند فتوای تحریم تنباکو، انقلاب مشروطیت، جنگ با انگلیسیها توسط مرجع شیعه، کتاب تنبیهالامه که نظامسازی را بر اساس ولایت شیعی تبیین کرده، خاطرنشان کرد: از هزار سال قبل تا الان اکثر علمایی که در حوزه ظاهر شدند ولایت مطلقه فقیه را به عنوان نظریه فقهی معرفی کردند، حوزه علمیه نجف در جریانهای انقلابی تاریخی پیشتاز بوده است.
وی بیان کرد: مرجعیت شیعه آیت الله سیستانی یک مرجع انقلابی سیاستمدار سیاستشناس هستند که اگر سیاستگذاریهای این مرجع انقلابی نبود امروز حکومت عراق دست شیعه نبود، روزی که داعشیها در جنگ نیابتی ازطرف عربستان و آمریکا وارد عراق شدند و قتل عام انجام دادند جوانان عراقی با فرمان و فتوای آیت الله سیستانی وارد جنگ شدند و این جریان را براندازی کردند.
علمالهدی تصریح کرد: در جریان براندازی دواعش دو مرجعیت دست به دست هم دادند، آیت الله سیستانی فتوای جنگ دادند و رهبر معظم انقلاب به شهید حاج قاسم سلیمانی دستور دادند به عراق رفتند و در کنار آنها قرار گرفتند و این جریان را از بین بردند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی ابراز داشت: در فرمایشات آیت الله سیستانی در این ملاقات دو نکته مهم وجود دارد که هم انقلابی بودن و هم سیاستمدار بودن این مرجع را نشان میدهد، اول اینکه فرمودند که مرجعیت دینی شیعه در از بین بردن تروریسم و حفاظت از مردم عراق اعم از مسلمان و مسیحی، نقش اصلی داشته است. و دومین نکته اینکه فرمودند که به رسمیت شناختن اسراییل شدنی نیست و نباید صورت بگیرد.
انتهای پیام/