رئیس پلیس پیشگیری ناجا مطرح کرد؛

اجرای ۴۰۰ هزار طرح محله‌محور در کشور

سردار معصوم‌بیگی با بیان اینکه طی سال جاری بیش از ۴۰۰ هزار طرح محله‌محور به مرحله اجرا درآمد، گفت: افزایش قدرت پیشگیری، مقابله و کشف جرایم توسط کلانتری‌ها نشانگر مجاهدتی ارزنده و مهارت کارکنان در مدیریت جرایم است.
کد خبر: ۴۴۷۵۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹ - 13March 2021

اجرای ۴۰۰ هزار طرح محله محوردرکشوربه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، سردار «مهدی معصوم‌بیگی» رئیس پلیس پیشگیری ناجا در بخش جمع‌بندی همایش سراسری میثاق با ولایت که به صورت ویدئوکنفرانس در ۱۶۰ نقطه کشور و با شرکت سه هزار نفر از رؤسای پلیس پیشگیری، رؤسای کلانتری، فرماندهان پاسگاه‌ها و انتظامی بخش برگزار شد با ارزیابی عملکرد موفق کارکنان کوپ (کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها) اظهار داشت: به‌حمدالله کارکنان کوپ که در خط مقدم امنیت‌سازی قرار دارند، عملکرد رو به رشدی در مقایسه با سال گذشته داشتند که از این بابت قدردان زحمات، تلاش و مجاهدت همکارانم هستم.

وی با بیان اینکه طی سال جاری بیش از ۴۰۰ هزار طرح محله‌محور در راستای انتظام‌بخشی و تأمین امنیت و آرامش مردم توسط کلانتری‌ها به مرحله اجرا درآمده است، افزود: افزایش قدرت پیشگیری، مقابله و کشف جرایم توسط کلانتری‌ها نشانگر مجاهدتی ارزنده و مهارت کارکنان در مدیریت جرایم است.

فرامین رهبری، نقشه راه تحول در کلانتری و پاسگاه‌ها
ارشد‌ترین مقام پلیس پیشگیری کشور گفت: نقشه راه ما برای ایجاد تحول در کلانتری و پاسگاه‌های کشور، فرامین هشت‌گانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است که استمرار این فرامین از سوی معظم‌له گویای اهمیت خدمات کوپ و جایگاه ممتاز کلانتری‌ها است که عملکرد آن‌ها به عملکرد نظام اسلامی تعمیم داده می‌شود.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: همه کارکنان، فرماندهان و مدیران و مسئولان حاضر در این همایش سراسری با همدیگر میثاق می‌بندیم با همه توان و ظرفیت در راستای خدمت به مردم مجاهدانه تلاش کنیم و لحظه‌ای از خدمت صادقانه غافل نشویم.

سردار معصوم بیگی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین و اساسی‌ترین نیاز کشور حفظ و ارتقاء امنیت است، خاطرنشان کرد: تأمین امنیت توسط کلانتری‌ها نیازمند تحول و تحقق این مهم در گرو خلاقیت، نوآوری، مجاهدت و پویا بودن است.

لزوم عمومی شدن پیشگیری از جرم
رئیس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه جلب مشارکت همگانی و عمومی کردن پیشگیری از جرم با توجه به ظرفیت‌های موجود از جمله مأموریت‌های محوری پلیس پیشگیری است، تصریح کرد: موفقیت کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها در این‌خصوص در گرو اهمیت دادن به موضوع مدیریت پیشگیری از جرم است.

وی فرهنگ‌سازی، برخورداری از سواد پیشگیری از جرم برای آحاد مردم، مسئول‌سازی و ظرفیت‌سازی را از جمله مؤلفه‌های مدیریت پیشگیری از جرم دانست و افزود: پیشگیری از جرم جذاب‌ترین و مقدس‌ترین بخش مأموریت پلیس پیشگیری است و همه تلاش و هدف ما اولویت دادن به مداخله قبل از وقوع جرایم است؛ چرا که معتقدیم تحقق این مهم نه‌تنها به ثبات امنیت در جامعه کمک می‌کند، بلکه کارآمدی پلیس را به اثبات می‌رساند.

اولویت‌های عملیاتی پلیس پیشگیری در سال ۱۴۰۰
سردار معصوم‌بیگی با تأکید بر اینکه اجرای طرح‌های متعدد برای ارتقاء توانمندی همه‌جانبه کلانتری‌ها و پاسگاه‌های کشور در دستور کار این پلیس قرار دارد، خاطرنشان کرد: طرح تحول کوپ، توسعه و تقویت یگان‌های امداد، آمایش ایستگاه‌های بازرسی، توسعه و تقویت مؤسسات حفاظتی و مراقبتی و یگان‌های حفاظت در دستگاه‌های اجرایی کشور، توسعه و تقویت تیم‌های کشف و خنثی‌سازی بخشی از اولویت‌های عملیاتی پلیس پیشگیری ناجا در سال ۱۴۰۰ است.

همزمان با همایش سراسری میثاق با ولایت از ۵۰ رئیس کلانتری، فرمانده پاسگاه و انتظامی بخش نمونه، سه خانواده شهید و جانباز کوپ، سه رئیس پلیس پیشگیری نمونه و ۱۴ عضو وابسته و پیشکسوت پلیس پیشگیری با اهداء لوح قدردانی به عمل آمد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار