به گزارش دفاعپرس از استان مرکزی، «ابراهیم پور» اسماعیل مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در اعلام جزئیات بخش استانی اولین جشنواره ملی دانشگاهیان تاریخ ساز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آن چیزی که امروز در محیط دانشگاهی و دانشجویی به آن احتیاج داریم شناخت و معرفی الگوهای کامل به نسل جوان است که این مسئله رسالت سنگینی می باشد و باید به درستی انجام شود.
وی افزود: شهدا به عنوان کامل ترین و جامعترین الگو برای نسل جوان، امروز در اختیار ما هستند که باید این هنر را داشته باشیم و از آنها به درستی بهره ببریم چراکه سبک و زندگی شهدا در موفقیت نسل جوان بسیار اثرگذار است.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی گفت: خوشبختانه در طول این سال ها جمعیت دانشگاهی استان اقدامات خوبی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در محیط دانشگاه انجام دادند که البته کافی نیست.
وی بیان کرد: برگزاری اجلاسیه شهدای دانشجو که به برکت کنگره ملی نقش امام خمینی(ره) در دفاع مقدس و شش هزار و 200 شهید استان مرکزی انجام شد فضا را به شکل قابل توجهی برای انجام اقدامات در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه فراهم کرد و به نوعی یک رزمایش بزرگ فرهنگی در دانشگاه ها انجام داد.
پوراسماعیل ادامه داد: در اجلاسیه شهدای دانشجو استان که در هفتم مهر ماه سال 98 برگزار شد علاوه بر تبیین نقش شهدای استان در دفاع مقدس و جایگاه دانشگاه و دانشجویان در افتخارات به دست آمده دفاع مقدس اقدامات علمی نظیر چاپ کتاب و تولیدات محتوایی زیادی انجام شد که باید استمرار داشته باشد.
وی تأکید کرد: نکته ای که امروز باید بیشتر در خصوص نقش دانشجویان در دفاع مقدس به آن توجه شود جهاد علمی است که دانشجویان علاوه بر جهاد دفاعی این کار مقدس را انجام دادند و امروز اگر می خواهیم دانشجویان علاوه بر نقش آفرینی در مسائل علمی در مسائل فرهنگی نیز نقش داشته باشند باید جهاد علمی ، دفاعی و فرهنگی انجام گرفته در دفاع مقدس به خوبی تبیین شود.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی اضافه کرد: استان مرکزی بیش از 105 شهید دانشجو تقدیم انقلاب اسلامی کرده که هرکدام از این شهدای والامقام سیره و سبک زندگی بسیار قابل اهمیتی دارند و باید با همه توان برای معرفی این بزرگواران به نسل جدید تلاش کنیم و همه ظرفیت ها را پای کار آوریم.
وی با بیان اینکه در امتداد برگزاری اجلاسیه شهدای دانشجوی استان مرکزی و استمرار اقداماتی که در کنگره شهدای استان انجام شد اولین جشنواره ملی دانشگاهیان تاریخ ساز در دستور کار قرار گرفت،گفت: با توجه به استقبال خوب دانشگاه هاو دستگاه های فرهنگی از این جشنواره پیش بینی یک اقدام بزرگ در حوزه شهدای دانشجو را در سطح ملی خواهیم داشت.
پوراسماعیل افزود: ترویج فرهنگ و روحیه ایثار و شهادت، شهدای دانشجو، راهیان نور و بازتاب جهانی، بازشناسی مفاهیم هنری با مضمون جنگ تحمیلی و دفاع مقدس، نقش خانواده شهدای دانشجو در دوران دفاع مقدس، بازآفرینی هنری وصایای شهدای دانشجو، جبهه بین المللی مقاومت و دانشگاه، رسالت های استان در بازشناسی و بازآفرینی نقش شهدای دانشجو، سیره شهدا و دانشگاه در انقلاب اسلامی، نقش بسیج دانشجویی در دفاع مقدس از جمله محورهای موضوعی اولین جشنواره دانشگاهیان تاریخ ساز است.
وی اظهار کرد: هنرهای تجسمی، تئاتر و نمایش، فیلم کوتاه، ادبیات داستانی، موسیقی،شعر و عکس از بخش های جشنواره است که دهم اردیبهشت ماه سالجاری آخرین مهلت ارسال آثار، یکم الی سیزدهم خرداد ماه سالجاری آیین اختتامیه استانی و هفته پایانی خرداد ماه سالجاری نیز آیین رونمایی از فراخوان ملی جشنواره خواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی خاطر نشان کرد: علاقمندان می توانند جهت ارسال آثار و یا کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه جشنواره واقع در اراک، میدان امام خمینی(ره) ، شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک، معاونت فرهنگی مراجعه کنند> همچنین می توانند آثار خود را به شماره ۰۹۱۸۶۴۲۹۸۵۰ در پیام رسان های ایتا و تلگرام ارسال کنند.
انتهای پیام/