به گزارش دفاعپرس از ساری، سردار «سیاوش مسلمی» فرمانده سپاه کربلا به تشریح طرح شهید سلیمانی و آغاز مرحله پنجم این طرح در مازندران پرداخت و اظهار داشت: این طرح از دی ۹۹ برای اینکه در پیک سوم کرونا پیش بینی شده بود که تعداد فوتیها به هزار نفر برسد، در کل کشور و مازندران آغاز به کار کرد که با کمک مردم و بسیجیان عزیز و مراکز درمانی سپاه که به صورت شبانه روزی در حال جهاد بودند، توانستیم آمار فوتیها را کم و بیماری را کنترل کنیم.
سردار مسلمی با اشاره به چهار تیم رصد اولیه، حمایتی، نظارتی و مراقبتی در طرح شهید سلیمانی افزود: با آموزشهای لازم و همچنین همراهی خوب مردم باعث شد که نتایج چشمگیری را در کاهش بیماری کرونا داشته باشیم.
فرمانده سپاه کربلا در ادامه با بیان اینکه در اجرای طرح شهید سلیمانی تمامی ارگانها و نهادها من جمله علوم پزشکی همکاری مستمری با طرح داشتند، اضافه کرد: در مرحله پنجم اجرای این طرح، تمام اقشار ۲۲ گانه بسیج وارد میدان عمل شدند و امروز با ظرفیت اقشاری در حال اجرای این طرح هستیم.
سردار مسلمی با اعلام اینکه از قشر بسیج محلات هم به صورت گسترده در این طرح استفاده شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چهار هزار پایگاه در بسیج محلات داریم، سبب گستردگی کار در محلهها شده است.
فرمانده سپاه کربلا در ادامه به نقش بسیج جامعه پزشکی هم در طرح شهید سلیمانی اشاره و خاطرنشان کرد: بسیج جامعه پزشکی به واسطه قرابت کاری و اینکه یکی از همکاران علوم پزشکی است، نقش دبیری این طرح را ایفا میکند.
سردار مسلمی با تصریح به نقش بسیج قشری در طرح شهید سلیمانی گفت: بسیج قشری در ادارات، نهادها و ارگانها به عنوان پایگاه سلامت فعال است و نقش بیماریابی فعال و تست فوری کرونا و ... را برعهده دارد.
فرمانده سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود به نقش مردم در طرح شهید سلیمانی هم اشاره و اضافه کرد: ما یک یه نقش جدا نشدنی بین مردم و بسیج قائل هستیم. در واقع از قدرت و ظرفیت نرم مردم به نفع خود مردم استفاده میکنیم لذا بسیج جدای مردم نیست و بلکه خود مردم است و امروزه در تمامی حوزهها فعال بوده و نقش چشمگیر و اثرگذاری را در تمام حوزههای اقشاری دارد.
سردار مسلمی در ادامه سخنان خود، از فعالیت ۲۱ مرکز درمانی سپاه در مازندران هم خبر داد و گفت: تمامی این مراکز بصورت شبانه روزی در خدمت علوم پزشکی برای مقابله با کرونا و در حوزه خدمت رسانی به مردم فعال هستند.
فرمانده سپاه کربلا با بیان این مطلب که در طرح شهید سلیمانی به دنبال قرنطینه معکوس برای افراد مسن و کسانی که دارای بیماری زمینهای هستند، میباشیم، گفت: با کمک بسیجیان در پایگاههای مقاومت و حوزههای اقشاری این دسته از افراد شناسایی میشوند تا بتوان با قرنطینه معکوس از بروز بیماری کرونا پیشگیری کرد.
سردار مسلمی در ادامه از کمک ۱۱ میلیارد تومانی مردم و خیرین در طرح شهید سلیمانی هم خبر داد و گفت: برای آن دسته از مردم که به واسطه ویروس کرونا، دچار آسیب شغلی شدند، بستههای معیشتی تهیه و بین آنان توزیع شد.
فرمانده سپاه کربلا با تصریح بر اینکه در طرح شهید سلیمانی بصورت هدفمند به سراغ کسانی رفتیم که دچار آسیب شدند، خاطرنشان کرد: در محلات شهری و روستایی با ظرفیت پایگاههای مقاومت بسیج، نیازمندان شناسایی، و بستههای بهداشتی همراه با بستههای معیشتی به نیازمندان اهدا شد.
سردار مسلمی با بیان اینکه کمکها فقط به بستههای معیشتی خلاصه نشده است، تاکید کرد: پرداخت قبوض، پرداخت اجاره بهای مغازه، کارتهای هدیه، پرداخت اجاره خانه و کمکهایی از قبیل به کسانی که دچار آسیبهای معیشتی شدند، شد.
فرمانده سپاه کربلا با اشاره به سفیران سلامت، در طرح شهید سلیمانی گفت: سفیران سلامت رابط ما در طرح هستند، تا کمکها به صورت هدفمند به دست خانوادههای نیازمند برسد؛ لذا تمامی کمکها با رعایت حفظ کرامت انسانی و عزت مومن، انجام شده است.
فرمانده سپاه کربلا از کمک ۴۴۶ میلیارد تومانی از آغاز نهضت کمکهای مومنانه تا به امروز هم خبر داد و افزود: با کمک مردم و خیرین همیشه در صحنه و همه ارگانها و نهادهای حمایتی، بستههای معیشتی در مراحل مختلف تهیه و به نیازمندان تحویل شد.
انتهای پیام/