دعای روز بیست و دوم ماه رمضان / ۷ عملی که رضایت خدا را در پی دارد

در یکی از فراز‌های دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان از خداوند درخواست می‌کنیم به ما توفیق دهد تا کار‌هایی انجام دهیم که موجب رضایت او می‌شود.
کد خبر: ۴۵۴۶۴۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷ - 05May 2021

دعای روز بیست و دوم ماه رمضان / ۷ عملی که رضایت خدا را در پی دارد

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، در دعای روز بیست و دوم ماه مبارک رمضان از خداوند این‌گونه درخواست می‌کنیم «اللَّهُمَّ افْتَحْ لِی فِیهِ أَبْوَابَ فَضْلِکَ، وَ أَنْزِلْ عَلَیَّ فِیهِ بَرَکَاتِکَ، وَ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوجِبَاتِ مَرْضَاتِکَ، وَ أَسْکِنِّی فِیهِ بُحْبُوحَاتِ جَنَّاتِکَ، یَا مُجِیبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّینَ». یعنی خدایا در این ماه در‌های فضلت را به روی من بگشا، و برکاتت را بر من نازل فرما، و به موجبات خشنودی‌ات موفقم بدار، و در میان بهشت‌هایت جایم ده،‌ای برآورنده خواهش درماندگان.»

در یکی از فراز‌های این دعا از خداوند درخواست می‌کنیم به ما توفیق دهد تا کار‌هایی انجام دهیم که موجب رضایت او می‌شود؛ چه اینکه اگر انسان به فکر جلب رضایت خداوند باشد حداقل دو ثمره برای او خواهد داشت: مصونیت از ریا، هدفمند کردن اعمال و نیات. در احادیث معصومین علیهم‌السلام احادیث متعددی برای کسب رضایت خداوند وارد شده است.

امام جواد (ع) در حدیثی، سه رفتار را برای رسیدن به رضوان الهی مطرح کرده، فرمود «ثَلَاثٌ‏ یَبْلُغْنَ‏ بِالْعَبْدِ رِضْوَانَ اللَّهِ کَثْرَةُ الِاسْتِغْفَارِ وَ خَفْضُ الْجَانِبِ وَ کَثْرَةُ الصَّدَقَة»؛ یعنی سه چیز است که رضوان خداوند متعال را به بنده می‌رساند: زیاد استغفار کردن، فروتنی و زیاد صدقه دادن.» (کشف‌الغمة، ج ۲، ص ۳۴۹) و یا امام سجاد علیه‌السلام فرمود: چهار خصلت است که در هرکس باشد، ایمانش کامل، گناهانش بخشوده خواهد بود و در حالتی خداوند را ملاقات می‌کند که از او راضی و خوشنود است: ۱- تقوای الهی با کار‌هایی که برای مردم به دوش می‌کشد، ۲- راستگویی و صداقت با مردم، ۳- حیا و پاکدامنی نسبت به تمام زشتی‌های در پیشگاه خدا و مردم ۴- خوش اخلاقی و خوش‌برخوردی با خانواده خود. أَرْبَعٌ مَنْ کنَّ فِیهِ کمَلَ إِسْلَامُهُ وَ مُحِّصَتْ ذُنُوبُهُ وَ لَقِیَ رَبَّهُ وَ هُوَ عَنْهُ رَاضٍ مَن وَفَی لِلَّهِ عَّزَ وَ جَلَّ بِمَا یَجْعَلُ عَلَی نَفْسِهِ لِلنَّاسِ وَ صِدْقُ لِسَانِهِ مَعَ النَّاسِ وَ اسْتحْیا مِنْ کلِّ قَبِیحٍ عِنْدَ اللَّهِ وَ عِنْدَ النَّاسِ وَ حُسْنُ خُلُقِهِ مع اهله.»

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار