در شب بیست و چهارم جشن رمضان رخ داد؛

خاطره یک مربی فرهنگی از کار بنایی شاگردان شهیدش/ قطعه «بی تو» در جشن رمضان رونمایی شد

قسمت ۲۴ برنامه جشن رمضان با حضور یک قهرمان مردمی و رونمایی از یک قطعه موسیقی روانه آنتن شد.
کد خبر: ۴۵۵۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸ - 08May 2021

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، در بیست و چهارمین قسمت از ویژه‌برنامه تلویزیونی جشن رمضان، موضوع تربیت نوجوانان در مساجد مورد بررسی قرار گرفت.

این برنامه قصد دارد که همانند هرسال جشن رمضانی باشکوه در فضای استودیویی برگزار و امید، شادی بخشی و شادی آفرینی را در جامعه منتقل کند. از اینرو هرشب مهمان‌های متفاوتی از اقصی نقاط ایران دارد که قصه‌های جذاب و شنیدنی دارند.

در قسمت ۲۴ برنامه جشن رمضان، زینب پورابراهیم و بابک افرا میزبان خدایار بهرامی مربی مسجدی بودند. بهرامی درباره فعالیت‌های خود گفت: تربیت مردم و ترویج فرهنگ دینی در جامعه وظیفه مساجد است. رسالت یک مربی مسجد، تاثیرگذاری دینی و فرهنگی است. مساجد به مربیان فرهیخته و آشنا به موازین دینی نیاز دارند. کار ما مربیان مسجدی بر روی نسل نوجوان است، نسلی که تاثیرپذیری آن‌ها بسیار زیاد است.

وی افزود: به فرموده حضرت علی (ع)، قلب انسان در کودکی و نوجوانی آماده پذیرش بذر است. اگر یک باغبان فرهیخته از این بذر مراقبت کند انسان شایسته تحویل جامعه می‌دهد، اگر هم باغبان نااهل باشد نتیجه هم نامطلوب خواهد بود.

این قهرمان فرهنگی با بیان اینکه کار سخت انسان سخت کوش میخواهد اظهار کرد: نوجوان دانه را می‌شناسد، اما دام را نه؛ بیشتر کسانی که در بزرگسالی به راه نادرست رفتند در نوجوانی راه درست نداشتند و بالعکس؛ مسجد موظف است محیط مناسب برای جذب نوجوان‌ها فراهم کند و این در دنیایی که سرگرمی‌ها زیاد هستند بسیار کار دشواری است.

وی ادامه داد: ما سه نوع فقر داریم؛ یک فقر فخر است که در مقابل خداوند است، فقر دوم اقتصادی و مالی و فقر سوم فقر شعور و درک صحیح از زندگی است. برخلاف گفته‌ها به نظر من فقر شعور بی دینی می‌آورد نه فقر مالی. در این زمانه نباید منتظر باشیم که نوجوان به مسجد بیاید، طبیب فرهنگی باید در کوچه پس کوچه‌های شهر مردم را به کار فرهنگی دعوت کند همانند کاری که انبیای الهی انجام می‌دادند.

بهرامی در پاسخ به چگونگی شکل گیری قرارگاه الغدیر گفت: ۲۳۰ پاسدار بودیم که در بخش کهنز شهریار یک خانه برای ما ساخته شد. تصمیم گرفتیم یک مکان برای فرزندانمان داشته باشیم از این رو یک پایگاه ایجاد و در شب میلاد حضرت علی (ع) به پیشنهاد یکی از پدران شهدا نام آن را الغدیر گذاشتیم. در آن پایگاه نوجوان‌ها را جذب می‌کردیم، شهید مصطفی صدری زاده که شاگرد ما بود از کار خوشش آمد، یک روز ۲۰ کودک هشت، ۹ ساله به پایگاه آورد، من یک اتاقک کوچک به او دادم و بعد از مدتی کار نوجوان‌ها را به عهده گرفت.

وی افزود: تا جایی پیش رفتیم که یک روحانی یک هزار متر زمین را وقف کار ما کرد، کنار این زمین یک پادگان در حال تخریب بود که ما گفتیم آجر‌ها را دور نریزند، شهید سجاد عفتی و جانباز امیرحسین حاج نصیری بعد از افطار می‌آمدند و همراه خانواده‌ها سیمان آجر‌ها را پاک و کار بنایی مسجد امیرالمومنین (ع) را انجام می‌دادند.

این مربی در پایان تاکید کرد: نوجوانی فصل پیوند انسان است، انسان در این دوران زود علاقه‌مند و وابسته می‌شود. باید کاری کنیم که نوجوان‌ها پیش ما بمانند.

در ادامه حمید خزاعی برای نخستین بار قطعه «بی تو» را به طور رسمی اجرا کرد. وی درباره آلبوم شهر مناجات توضیح داد: این آلبوم به همت مرکز موسیقی حوزه هنری و با حضور ۱۰ خواننده از نسل‌های مختلف تولید شد. من هم قطعه ربنای نور‌ها را خواندم.

برنامه جشن رمضان ۱۴۰۰ به تهیه کنندگی کاوه امیری و سردبیری فرزانه پزشکی، کاری از گروه اجتماعی شبکه پنج سیماست که در شب‌های ماه مبارک رمضان حوالی ساعت ۲۱:۳۰ تقدیم حضور بینندگان می‌شود.

انتهای پیام/121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار