مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا تشریح کرد؛

تبیین آفت‌های اخلاقی که انسان را از دایره انسانیت خارج می‌کند

حجت‌الاسلام تسخیری گفت: اگر سه آفت تکبیر، طمع، حسادت گریبان انسان را بگیرد، فرد را از دایره انسانیت خارج می‌کند.
کد خبر: ۴۶۶۰۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۱ - 09July 2021

تبیین آفت‌های اخلاقی که انسان را از دایره انسانیت خارج می‌کندبه گزارش دفاع‌پرس از ساری، حجت‌الاسلام «غلامحسن تسخیری» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا در جمع مسئولین دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه نواحی به بیان آفت‌های اخلاقی در قرآن پرداخت و با اشاره به تکبر اظهار داشت: تکبر هر انسان قدرتمند را زمین گیر می‌کند.

حجت‌الاسلام تسخیری طمع را یکی دیگر از آفت‌های اخلاقی دانست و با بیان اینکه انسان با داشتن طمع نمی‌تواند به آمال و آرزو‌های خود برسد، افزود: طمع مانع رسیدن به اهداف می‌شود لذا اگر انسان به صورت موقت به جایی برسد آن را از دست می‌دهد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا با تصریح بر اینکه انسان طمع‌کار، سیرشدنی نیست، اضافه کرد: سومین آفت، حسادت است که در قرآن از آن یاد شد.

به گفته حجت الاسلام تسخیری اگر سه آفت تکبیر، طمع، حسادت گریبان انسان را بگیرد، فرد را از دایره انسانیت خارج می‌کند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا در ادامه با بیان اینکه هر گناهی ذیل این سه آفت است، خاطرنشان کرد: اگر کسی غیبت می‌کند و یا تهمت می‌زند، بخاطر حسادت است و کسی که کمک نمی‌کند بخاطر تکبر است.

حجت الاسلام تسخیری به دعای استعاذه صحیفه سجادیه اشاره کرد و گفت: در این دعا، چهل و چهار آفت برای انسان شمرده شده است؛ لذا برای هر آفت درمانی است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا با تصریح بر اینکه ریشه آفت‌ها باعث ضعیف شدن می‌شود، گفت: اگر ریشه انسان ضعیف شد، اعضای آن آسیب‌پذیر می‌شود.

حجت الاسلام تسخیری با تاکید بر اینکه آفت‌های انسان بر روی خانواده‌ها و فرزندان اثر می‌گذارد، تصریح کرد: خیلی‌ها بخاطر طمع در زندان‌ها بسر می‌برند و آسیب به فرزندان می‌رسد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا در ادامه سخنان خود به آیه ۸۳ سوره قصص اشاره کرد و گفت: خدا در این آیه گفت که بهشت را برای این دسته از افراد قرار می‌دهیم که تکبر نداشته باشند و متواضع باشند.

حجت الاسلام تسخیری با بیان اینکه جایگاه و پست برای انسان بهشت آور نیست، خاطرنشان کرد: اگر انسان به خاطر پست و جایگاه تکبر کند، برای خود جهنم درست کرده است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کربلا به حدیثی از پیامبر اعظم (ص) درباره تواضع هم اشاره کرد و افزود: هر کسی تواضع برای خدا بکند، خدا بلندش می‌کند. کسی که خدا او را بلند کرد کسی نمی‌تواند او را زمین بزند؛ و در چشم مردم، آن انسان بزرگ است چرا که خود را در پیش خود ضعیف کرده است.

حجت الاسلام تسخیری با تصریح بر ارزش تواضع نزد خدا خاطرنشان کرد: طبق حدیث پیامبر اعظم (ص) کسی که تکبر کند، در نزد مردم کوچک، اما در پیش خود بزرگ است و چنین شخصی حتی پیش حیواناتی مثل سگ و خوک هم ضعیف است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها