ساماندهی مزار شهدای تربت جام تا پایان امسال به اتمام میرسید

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تربت جام، کارگروه ساماندهی گلزار شهدای شهرستان تربتجام امروز به ریاست «احمد عطایی» معاون امور عمرانی فرماندار تربت جام و با حضور سایر اعضا تشکیل جلسه داد.
عطایی در این نشست اظهار داشت: گلزار شهدا بهعنوان پایگاه معنوی و ارزشی زیارتگاه عاشقان و دلسوختگان انقلاب است و ما هرچه داریم از برکت مجاهدات شهدا و ایثارگران است ولذا باید در راستای تکریم شهدا و خانواده آنان از هیچ تلاشی فروگذار نباشیم.
وی افزود: عملیات ساماندهی گلزار شهدای تکمزاری تا سهمزاری در بخشهای پائینجام و بوژگان توسط بخشداری و دهیاریها انجام شده است و بخشهای نصرآباد و مرکزی نیز در سالجاری به اتمام خواهد رسید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تربت جام نیز در این نشست بیان داشت: براساس دستورالعمل وزارت کشور، ساماندهی مزار شهدای تکمزاری تا سهمزاری از طریق اعتبارات دهیاریها باید تا پایان سالجاری به سرانجام برسد.
نصرالله مهدوی افزود: ساخت گلزار شهدا یک اثر ماندگار معنوی و یکی از شاخصهها ترویج فرهنگ شهید و شهادت در جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
در این کارگروه مقرر شد با توجه به تخصیص یافتن اعتبارات ساماندهی گلزار شهدا به دهیاریها، بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تربتجام با معرفی پیمانکار عملیات ساماندهی مزار شهدا را در اسرع وقت آغاز کند.
انتهای پیام/


