افشای رسوایی شاهزادگان سعودی در قاچاق مواد مخدر از سوریه

مجله اکونومیست رسوایی جدید شاهزادگان سعودی در قاچاق مواد مخدر از سوریه را فاش کرد.
کد خبر: ۴۶۸۰۳۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸ - 22July 2021

افشای رسوایی شاهزادگان سعودی در قاچاق مواد مخدر از سوریهبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از پایگاه خبری العهد، مجله انگلیسی اکونومیست فاش کرد که شاهزادگان سعودی در قاچاق مواد مخدر از سوریه برای فروش آن در داخل عربستان و سایر کشور‌های حوزه خلیج فارس نقش داشتند.

در این گزارش آمده است که برخی از شاهزادگان سعودی از هواپیمای شخصی خود برای قاچاق قرص‌های مخدر که سود آن‌ها چند برابر هزینه‌ای است که برای خریدشان در سوریه کرده‌اند، استفاده می‌کنند.

پیش از این منابع سعودی فاش کرده بودند که شاهزادگانی از خانواده سلطنتی درگیر ارتباط با شبکه‌های مواد مخدر در لبنان هستند.

این منابع تصریح کردند که طرف مسئول توافق درباره مقدار قرص‌های مخدر و تحویل پول به قاچاقچیان از شاهزادگان آل سعود هستند، اما کار تبلیغ و فروش این مواد را مردم عادی برعهده دارند.

«عبدالمحسن بن ولید بن عبدالمحسن بن عبدالعزیز» شاهزاده سعودی معروف به شاهزاده کپتاگون در اکتبر ۲۰۱۵ قصد داشت حدود دو تن مواد مخدر از نوع قرص روان گردان کپتاگون را از لبنان به عربستان قاچاق کند. اما مقامات سعودی با توجه به تاثیر و نفوذ و دست داشتن طولانی در چنین مسائلی شاهزاده را نجات داده و همراهانش را متهم کردند.

این درحالی است که ریاض در آوریل گذشته مدعی شد که عملیات قاجاق ۲.۴ میلیون قرص مخدر از لبنان را که قاچاقچیان سعی می‌کردند آن را در محموله انار وارد عربستان سعودی کنند، خنثی کرده است. متعاقب این امر، ریاض واردات سبزی و میوه از لبنان به عربستان را به بهانه بهره‌برداری از آن برای قاچاق مواد مخدر به این کشور پادشاهی تحریم کرد.

اما در این شرایط که لبنانی‌ها در محاصره سیاست گرسنگی آمریکا هستند و توطئه‌های آمریکایی-صهیونیستی برای تجاوز به حقوق و حاکمیت این کشور ادامه دارد، اقدام اخیر عربستان معنایی جز خدمت به برنامه‌های این محور ندارد؛ به ویژه اینکه ریاض نیز در کنار واشنگتن و تل‌آویو یک هدف اصلی را در لبنان دنبال می‌کند: خلع سلاح حزب‌الله و تلاش برای حذف آن از صحنه قدرت لبنان.

برخی منابع و کاربران لبنانی معتقدند که هدف از ممنوعیت ورود میوه و سبزیجات لبنان به عربستان جایگزین کردن این محصولات با میوه‌ها و سبزیجات اسرائیلی است؛ همانند اتفاقی که در بازار‌های امارات رخ می‌دهد و محصولات و میوه‌های صهیونیستی با برچسب کرانه باختری و رود اردن به سایر کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها