به گزارش دفاعپرس از اراک، سرهنگ پاسدار «غلامرضا کریمی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در نشست ستاد گرامیداشت مناسبتهای دفاع مقدس و مقاومت با موضوع برگزاری دهمین دوره جایزه ادبی یوسف اظهار داشت: در راستای برنامه های تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و به منظور انتقال و انعکاس فرهنگ دفاع مقدس در قالب هنر ، دهمین دوره جایزه ادبی یوسف برگزار می شود.
کریمی گفت: تولید آثار ادبی فاخر در حوزه دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین فرهنگ ارزشمند دفاع مقدس در حوزه اندیشه های داستانی و ترویج فرهنگ جهاد و شهادت برای رسیدن به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی از مهمترین اهداف این برنامه است.
وی ادامه داد: همچنین پرورش نویسندگان جوان و علاقمند در حوزه ادبیات داستانی دفاع مقدس و مقاومت از دیگر اهداف دهمین دوره از برنامه جایزه ادبی یوسف می باشد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی افزود: خوشبختانه در طی نه دوره از برگزاری جایزه ادبی یوسف علاوه بر تولید داستان های فاخر به شناسایی، رشد و تعالی استعدادهای برتر به شکل ویژه پرداخته شده و امیدواریم برگزاری دهمین دوره نیز آثار و برکات زیادی برای فرهنگ دفاع مقدس داشته باشد. دهمین دوره از جایزه ادبی یوسف در بخشهای بزرگسال و نوجوان و یک بخش ویژه با عنوان داستان شهیدان برگزار میشود که امیدواریم در این سه بخش تولیدات خوبی ارسال شود.
کریمی گفت: در بخش بزرگسال و نوجوان جشنواره موضوع اصلی داستان ارسالی باید دفاع مقدس، مدافعان حرم و مدافعان سلامت باشد و البته حجم اثر ارسالی نباید بیشتر از چهار هزار کلمه باشد. همچنین در بخش داستان شهیدان موضوع اصلی داستان ارسالی باید مقطعی برجسته از زندگی یکی از شهدای دفاع مقدس یا مدافعان حرم استان باشد.
کریمی گفت: نکته قابل توجه در این خصوص این است که پایبندی به واقعیت در این آثار شرط اصلی است و نویسندگان باید با تحقیق و مطالعه در زندگی شهدا و با انتخاب مقطعی برجسته از زندگی آنها، با بهرهگیری از عناصر داستانی همچون عمل داستانی، توصیف، صحنهپردازی و دیالوگ نسبت به نگارش داستان اقدام کنند و حجم اثر ارسالی نیز نباید بیشتر از سه هزار کلمه باشد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مرکزی گفت: با توجه به برنامه ریزی ها داستانهای سه بخش بزرگسال، نوجوان و شهدا به طور جداگانه داوری خواهد شد و در هر بخش جوایز جداگانه و نفیسی اهدا خواهد شد.
کریمی اضافه کرد: نکته دیگر این است که داستانهای ارسالی نباید قبلاً در کتاب مستقل یا مشترک يا نشريهای منتشر شده باشد و آثار ارسالی باید به شکل تایپی و در قالب فایل word ارسال شود و محدودیتی از نظر تعداد نیز برای ارسال آثار افراد وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: علاقمندان به شرکت در دهمین دوره جایزه ادبی یوسف میتوانند تا تاریخ سی مهر سالجاری آثار خود را در محورهای مطرح شده به دبیرخانه دائمی کنگره شعر دفاع مقدس به نشانی اراک، خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان موزه، ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی و یا به نشانی اینترنتی Yosof.markazi@gmail.com ارسال کنند.
انتهای پیام /