در بحبوحه رسوایی‌های جاسوس افزار اسرائیلی؛

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به فرانسه سفر می‌کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با هدف گفت‌وگو درباره جاسوس افزار «پگاسوس» و همچنین مسائلی از قبیل تحولات لبنان و توافق هسته‌ای ایران، به پاریس می‌رود.
کد خبر: ۴۶۸۸۵۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸ - 27July 2021

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به فرانسه سفر می کندبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌‌پرس به نقل از رویترز، «بنی‌گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی فردا (چهارشنبه) برای بحث و گفت‌وگو درباره جاسوس افزار «پگاسوس» تولیدی شرکت صهیونیستی NSO که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز از جمله اهداف آن بوده است، به پاریس سفر می‌کند.

منابع صهیونیستی اعلام کردند که گانتز در این سفر با «فلورانس پارلی» وزیر دفاع فرانسه دیدار خواهد کرد. وی همچنین درباره بحران در لبنان و پیشرفت (در از سرگیری) توافق هسته ای با ایران تبادل نظر خواهد کرد. گانتز همچنین پارلی را درباره موضوعات مربوط به جاسوس افزار پگاسوس مطلع خواهد کرد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه چندی پیش در تماسی تلفنی، با نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌وگو کرد.

موضوع این گفت‌وگو نگرانی از بابت استفاده نیروهای امنیتی مراکش از جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس برای دسترسی به محتویات تلفن همراه ماکرون عنوان شده است.

طبق ادعای کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ماکرون از بنت خواسته از این بابت که این مسئله جدی گرفته می شود؛ اطمینان حاصل کند!

بنت هم گفته این اتهامات مربوط به دوره ای است که وی در رأس امور رژیم صهیونیستی نبوده حال آنکه از بابت پیگیری موضوع اطمینان خاطر می دهد.

پیشتر بررسی انجام شده از سوی ۱۷ رسانه مختلف از نقش یک نرم افزار جاسوسی ساخته شده توسط یک شرکت صهیونیستی در مجموعه‌ای از حملات هکری موفق و ناموفق علیه دست کم ۳۷ گوشی هوشمند که صاحبان آنها مشاغل رسمی دولتی و خبرنگاری داشته‌اند یا فعال حقوق بشر بوده‌اند؛ پرده برداشت حال آنکه بعدها لیستی شامل ۵۰ هزار شماره تلفن همراه که ممکن بود هدف این جاسوسی قرار گرفته باشند؛ منتشر شد.

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه نیز شماره و همچنین گوشی همراه خود را تغییر داد چرا که مشخص شد که شماره تماس ماکرون در لیست ۵۰ هزار نفره ای بود که گفته می‌شود هدف این جاسوس افزار بوده‌اند.

همچنین دفتر ریاست جمهوری فرانسه اعلام کرد که پروتکل‌های امنیتی ویژه ای را برای پرهیز از تکرار این حادثه لحاظ کرده است.

این در حالی است که طبق اعلام روزنامه «لوموند»، ۱۴ وزیر فرانسوی هدف جاسوسی مراکش بوده‌اند. البته دولت مراکش این اتهام را رد کرده و آن را بی اساس می‌داند.

گفته می‌شود که این جاسوس‌افزار صهیونیستی به برخی از کشورها از جمله عربستان سعودی و امارات فروخته شده و از آن برای هک اطلاعات گوشی چندین شخصیت مهم در سطح جهان استفاده شده است.

انتهای پیام/ 411

نظر شما
پربیننده ها