بیش از سه هزار کیلومتر مربع از خاک یمن طی سه ماه اخیر آزاد شد

نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در طول سه ماه گذشته ۳ هزار و ۲۹۰ کیلومتر مربع در دو استان این کشور را از اشغال ائتلاف سعودی و متحدانش آزاد کردند.
کد خبر: ۴۷۸۱۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۲ - 18September 2021

بیش از سه هزار کیلومتر مربع از خاک یمن طی سه ماه اخیر آزاد شدبه گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، نیرو‌های دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعا) در ماه‌های گذشته با ادامه پیشروی‌های میدانی مساحت قابل توجه‌ای را در دو استان مأب و البیضاء به کنترل خود در آوردند.

به نوشته وبگاه الخبر الیمنی، «یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن هفته پیش از آزادسازی دو شهرستان «مجزر» و «رغوان» به مساحت هزار و ۶۰۰ کیلومتر مربع خبر داد. چند روز پیش از آن نیز دو شهرستان «رحبه» و «ماهلیه» با هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع به دست نیرو‌های صنعا افتاد تا مجموع مساحتی که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در دو عملیات از استان مأرب آزاد کردند به دو هزار و ۸۰۰ کیلومتر مربع برسد.

با این حال دولت صنعا هنوز گزارش برخی عملیات‌های خود را اعلام نکرده است. از آن جمله می‌توان به عملیات آزادسازی شهرستان «صرواح» اشاره کرد که بزرگترین شهرستان استان مأرب به شمار می‌رود.

در سه ماه گذشته نیرو‌های ارتش و انصارالله یمن در استان البیضاء نیز پیشروی قابل توجه‌ای داشتند به طوری که ۴۸۰ کیلومتر مربع را در ان استان در دو عملیات آزاد کردند. ۱۰۰ کیلومتر مربع در مناطق الزاهر و الصومعه و ۳۹۰ کیلومتر مربع در شهرستان‌های ناطع و نعمان به دست نیرو‌های دولت صنعاء افتاد.

از این رو کل مساحتی که طبق گزارش‌های دولت نجات ملی در سه ماه گذشته آزاد شده سه هزار و ۲۹۰ کیلومتر مربع است، یعنی هر دو روز ۳۶ کیلومتر مربع از اشغال ائتلاف سعودی در آمده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار