نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری:

حق طلبی و باطل ستیزی از اصول اربعین است

«علیمرادی» گفت: اصول اربعین، اصولی است که بر پایه سعادت دنیا و عقبای فرد و جامعه است که از آن جمله می‌توان به حق طلبی و باطل ستیزی اشاره داشت.
کد خبر: ۴۸۰۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹ - 26September 2021

حق طلبی و باطل ستیزی از اصول اربعین است

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، حجت‌الاسلام «امان‌الله علیمرادی» نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی با تأکید بر اینکه زیارت اربعین، پیوند با حسین بن علی (ع) است، اظهار داشت: زیارت در لغت، به معنای تمایل پیدا کردن است و واژه «تزاور» که در آیه 17 سورۀ کهف آمد، به همین معناست. زیارت در متون دینی نیز به همین معناست که زائر به طرف مزور، تمایل پیدا می کند. با زیارت امام حسین (ع)، حقایق و ارزش های حسینی، یاد آوری می‌شود تا جامعه به غفلت از آرمان های حسینی مبتلا نشود.

این مقام مسئول اظهار کرد: علمای دین و مؤمنین تأسی به اولیای دین، در همه دوره ها به زیارت اربعین اهتمام داشته و در سال های اخیر، این زیارت یک همایش جهانی حسینی برای حق طلبی و باطل ستیزی شده است. اصول اربعین، اصولی است که بر پایه سعادت دنیا و عقبای جامعه فرد و جامعه است که از آن جمله می توان به حق طلبی و باطل ستیزی اشاره داشت.

وی با بیان اینکه حرکت دادن، به جنبش در آوردن، دعوت به قیام لله و باطل ستیزی؛ در مقابل مداهنه و سازش کاری است تصریح کرد: امام حسین (ع) در دعوت به حق با سخنرانی، مکاتبه و مواجهه حضوری و هر صورت ممکن برای کسی عذری باقی نگذاشت. امام حسين (ع) لیه‌السلام در صحرای منا در سال های قبل از حادثه عاشورای ۶۱ هجری خطاب به بزرگان جهان اسلام می‌فرماید: «شما اى گروه، گروهى كه به علم شهرت داريد، و به نيكى از شما ياد مى‏‌كنند، و به خير خواهى و اندرزگويى شناخته‌‏ايد.»

این مقام مسئول با بیان اینکه خطر پذیری از دیگر اصول و ارزش های اربعین است، گفت: در زیارت اربعین می خوانیم: «وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فیکَ»؛ خون قلب خود را در راه خدا بذل کرد؛ امام (ع) همراهانی می خواهد که باذل مهجه باشند؛ ایشان در هنگام حرکت از مکه به سوی کوفه فرمود كسى كه در راه ما می خواهد جانش را ببخشد و خود را آماده دیدار با خدا كند پس باید با من بیاید زیرا كه من به خواست خدا صبحگاه روانه خواهم شد.

حجت الاسلام علیمرادی ابراز کرد: امام حسین (ع) راه نجات جامعه را در قول و عمل نشان دادند و آن نمایان و برجسته شدن آرمان های اسلامی و اصلاح امور جامعه اسلامی و حاکمیت و اجرای کامل همه ابعاد دین است.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امام حسین (ع) در صحرای منا در پیشگاه حق تعالی عرضه می دارد خداوندا! تو مى دانى که آنچه از ما صورت گرفت، به خاطر رقابت در امر زمامدارى و یا به چنگ آوردن ثروت و مال نبود، بلکه هدف ما آن است که نشانه هاى دین تو را آشکار سازیم و اصلاح و درستى را در همه بلاد بر ملا کنیم تا بندگان مظلومت آسوده باشند و فرایض و سنّت ها و احکامت مورد عمل قرار گیرد.

وی در خصوص عبرت های اربعین عنوان کرد: مهمترین عبرت این است که فریفته دنیا شدن و عقبا به دنیا فروختن، انسان را در مقابله با حق قرار می دهد. در جریان عاشورا نقطه‌ مقابل امام حسین (ع)، کسانی بودند که فریب زندگی، آنها را به خود مشغول و دنیای مادی، زخارف دنیایی، شهوات و هواهای نفس، از خود بیخودشان کرده بود؛ سهمی را که خدای متعال برای هر انسانی در آفرینش عظیم خود قرار داده است و این سهم عبارت است از سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت که به بهای پست و ناچیز و غیر قابل اعتنایی فروخته بودند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها