فرمانده گروه ۱۱ توپخانه شهید نویدی ارتش:

توپخانه مشت فرمانده است

سرهنگ «سیفی» گفت: توپخانه مشت فرمانده است، اگر فرمانده مشت قوی نداشته باشد، نمی‌تواند دشمن را از پای در بیاورد و با توجه به شیوه جنگ‌های امروزی از اهمیت آتش‌های توپخانه کم نشده است، بلکه به اهمیت آن افزوده هم شده است.
کد خبر: ۴۸۱۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۹ - 30September 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از تبریز، سرهنگ ستاد «حاتم سیفی» فرمانده گروه ۱۱ توپخانه شهید نویدی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حضور برجسته این یگان در عملیات‌های هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: نقش برخی از واحد‌ها در جنگ، مثل عوامل پشت صحنه فیلم‌هاست که شاید دیده نشود، ولی بسیار تأثیرگذار است. نقش و تأثیر واحد توپخانه از جمله گروه ۱۱ توپخانه در جبهه‌های جنگ تحمیلی نیز به همین ترتیب بود؛ واحدی تخصصی که تقریباً در تمامی عملیات‌های مهم حضور داشت و در تسهیل روند تک و پاتک رزمندگان نقشی اساسی ایفا می‌کرد.

سرهنگ سیفی در مورد نقش توپخانه با توجه به پیشرفت ادوات جنگی و متد‌های نوین رزمی، بیان کرد: توپخانه مشت فرمانده است. اگر فرمانده مشت قوی نداشته باشد، نمی‌تواند دشمن را از پای در بیاورد و با توجه به شیوه جنگ‌های امروزی از اهمیت آتش‌های توپخانه کم نشده، بلکه به اهمیت آن افزوده هم شده است؛ یعنی در جنگ‌های منظم و جنگ‌های ناهم‌تراز و حتی جنگ‌های آینده، توپخانه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

فرمانده گروه ۱۱ توپخانه شهید نویدی ارتش افزود: گروه ۱۱ توپخانه قبل از شروع جنگ تحمیلی، وظیفه فراهم کردن آتش پشتیبانی برای رزمندگان اسلام را در راستای مبارزه با ضد انقلاب بر عهده داشته که توانسته بود در این ماموریت خطیر بسیار موفق عمل کند. پس از شروع جنگ تحمیلی یگان‌های گروه ۱۱ توپخانه در منطقه شمال غرب و غرب مستقر و تعدادی از یگان‌ها به جنوب اعزام شدند.

وی ادامه داد: این گروه در طول هشت سال دفاع مقدس در عملیات‌های بسیار مهمی از جمله عملیات‌های کربلای یک، کربلای ۲، نصر ۷، نصر ۹، طریق القدس و فتح المبین مشارکت داشته و تا روز‌های آخر جنگ در جبهه‌های حق علیه باطل حضور فعال داشته است.

سرهنگ سیفی همچنین در خصوص شهدا و جانبازان این یگان، افزود: گروه ۱۱ توپخانه به نام شهید «نویدی» نام‌گذاری شده که این شهید بزرگوار دومین شهید خانواده است. زمانی که ایشان در دانشگاه افسری در حال تحصیل بودند برادر بزرگشان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند. خود ایشان سال ۶۵ در منطقه «تمرچین» شربت شهادت نوشیدند.

وی تأکید کرد: این گروه ۲۲۴ شهید، ۶۸۰ جانباز و ۲۱ آزاده تقدیم کرده و از هیچ‌گونه فداکاری برای انقلاب و مردم عزیز ایران اسلامی دریغ نداشته است.

سرهنگ سیفی، آمادگی گروه ۱۱ توپخانه را در سه سطح آمادگی رزمی، توان رزمی و آمادگی فرماندهی بسیار بالا عنوان کرد و تاکید کرد: با توجه به نیروی انسانی خوب، توانمند، ولایی و پای کار که در گروه وجود دارد بحمدالله این گروه از تحرک و قدرت آتش بسیار خوبی برخوردار است.

وی با اشاره به موفقیت‌های این گروه در ماموریت‌های محوله در گذشته، موفقیت‌های کسب شده را نشان دهنده تلاش همه جانبه و اجرای برنامه‌های اصولی توسط سلسله مراتب فرماندهی دانست و تاکید کرد: باید با تکیه بر نقاط قوت، نقاط ضعف را شناسایی کنیم و مورد ارزیابی قرار دهیم تا بتوانیم در ماموریت‌های محوله به موفقیت‌های بیشتری دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار