قرائت زیارت عاشورا در محل شهادت عقاب تیز پرواز "بازی دراز"

دانش آموزان شهرستان های استان تهران در قالب کاروان های راهیان نور در منطقه عملیاتی بازی دراز (محل شهادت شهید شیرودی) حضور یافتند و با قرائت فاتحه و زیارت عاشورا یاد و خاطر آن تیز پرواز پهنه آسمان و یاران سفر کرده اش را گرامی داشتند.
کد خبر: ۴۸۳۳
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۸ - 21October 2013

قرائت زیارت عاشورا در محل شهادت عقاب تیز پرواز

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، 320 دانش آموز شهرستان های استان تهران  در (محل شهادت شهید شیرودی) حضور یافته و پس از عبور از کرمانشاه، تنگه مرصاد و اسلام آباد غرب به طرف شهر قصر شیرین و مناطق عملیاتی این شهر مقاوم حرکت کردند.


سرهنگ پاسدار علی علیرضالو از فرماندهان لشکر10 سیدالشهدا(ع) استان تهران در دوران دفاع مقدس که بیش از سه سال در جبهه های نبرد و در عملیات های خیبر، والفجر مقدماتی، والفجر8، خط پدافندی واکثر عملیات های مهم شرکت داشته است، در این مکان به روایت دلاوری های بسیجیان، سپاهیان، ارتش و اتفاقاتی که در این مناطق رخ داده است پرداخت و گفت: مرز خسروی (محل مبادله اسرا) اولین نقطه ای است که ارتش عراق از آنجا وارد خاک ایران شد و شهر سر پل ذهاب وارتفاعات بازی دراز را تصرف کرده و به اشغال خود درآورد.
 

وی افزود: در تاریخ دوم اردیبهشت سال 1360 عملیات سهمگینی در این منطقه انجام شد و موفق شدیم بازی دراز را از عراق پس بگیریم. در این منطقه که موقعیت سوق الجیشی بالایی داشت، عملیات های زیادی انجام شده است، شهید شیرودی در این منطقه حداقل روزی ده تا پانزده سورتی پرواز انجام می داد و محل استقرار نیروهای ارتش بعث را مورد هدف قرار می داد از آنجایی که او برای هدف گیری دقیق تر درارتفاعات پایین پرواز می کرد در یکی از عملیات ها مورد اصابت گلوله پدافند عراق قرار گرفت و در برگشت به خاک ایران ارتفاعات بازی دراز اصابت کرد پیکر مجروح او را به بیمارستان انتقال دادند اما به دلیل شدت مجروحیت به شهادت رسید.
 

علیرضالو دربخش دیگری از خاطرات خود به سخت گذر بودن منطقه اشاره کرد و گفت: رزمندگان اکثر اقلام و لوازم مورد نیاز خود اعم از مهمات و مایحتاج غذایی را با قاطر به خط مقدم که در ارتفاعات قرار داشت می بردند؛ دراین منطقه غار کوچکی هم وجود داشت که 10 نفر از برادران رزمنده بر اثر مسدود شدن دریچه غار داخل آن محبوس شدند و به دلیل نرسیدن آب وغذا از فرط گرسنگی وتشنگی به شهادت رسیدند.اکثر گردان هایی که بالای ارتفاعات این منطقه مستقر بودند از لشکر ده سپاه سیدالشهدا و بچه های کرج بودند که به همین دلیل پشت این ارتفاعات به تپه کرجی ها معروف شده بود.

وی همچنین رشادت های شیر زنان ایران را مورد تحسین قرار داد و گفت: در نزدیکی گیلانغرب هم روستایی قرار دارد که یکی از خانم های آن روستا به نام فرنگیس 4 نفر از سربازان عراقی را بدون اسلحه به اسارت گرفته و تحویل نیروهای خودی داده بود. این منطقه جزو خاک ایران بود که توسط عراق اشغال شد و تا خاک عراق حدود 25 کیلومتر فاصله دارد.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار