سردار سرتیپ «محمدجعفر اسدی» معاون قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا (ص) در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در مشهد، به بیان خاطرهای از لحظه شهادت شهید شوشتری پرداخت و اظهار داشت: یک روز قبل از شهادت سردار شوشتری، ما با ایشان جلسه داشتیم و در آن نشست، آقای شوشتری گزارشی از اقدامات انجامشده در منطقه سیستان و بلوچستان را ارائه و چشمانداز پیش رو را هم ترسیم کردند. بر مبنای کلّیت گزارش این برادر شهیدمان، مشاهده شد که اقدامات وحدتآفرین تا چه حد در تأمین امنیت و رشد منطقه مؤثر بوده و البته دیگر برای همه ما مسجل بود که آقای شوشتری بهطور کامل مشرف بر تحولات و اخبار مناطق مرزی جنوب شرق کشور است.
وی افزود: بر این اساس، ما هرگز انتظار نداشتیم که ایشان به شهادت برسد و لذا وقتی صبح آن روز، برادری با من تماس گرفت و خبر شهادت حاج نورعلی را به من داد، من با گوشی تلفن در دستانم، ایستاده بودم اما زانوهایم لرزید و در اثر شنیدن این خبر ناگوار و مهیب، ناخودآگاه نشستم.
حاج نورعلی یگانه دوران بود
معاون قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا (ص) در پاسخ به سؤالی درخصوص تأثیر شهید شوشتری و سایر فرماندهان خراسانی دفاع مقدس در کسب پیروزیها و تحقق فتوحات خاطرنشان کرد: من و شهید شوشتری از نخستین روزهای دفاع مقدس که حاج نورعلی با آقای بابارستمی و سایر برادران خراسانی، خود را به اهواز رساندند و نخستین سنگرهای رزمی را در دفاع مقدس ایجاد کردند، مرتبط و مأنوس بودیم. من خودم یکی از کسانی بودم که شهید شوشتری را برای تصدی مسئولیت جانشینی در نیروی زمینی سپاه پاسداران معرفی کردم و بهخاطر سبقه ارتباطمان، از نزدیک نسبت به مرام و مسلک شخصیتی او اشراف داشتم. به همین جهت تصدیق میکنم که وقتی حاج قاسم در سخنرانی مشهور خود به شهید شوشتری لقب یگانه دوران داد، حقیقتاً درست بود و حاج نورعلی یگانه دوران بود.
وی ادامه داد: آقای شوشتری اگرچه یکی از شخصیتهایی بود که خصایص مدیریتی را بهگونه تام و کامل در وجود خود داشت اما ظرفیت یگانهای رزم خراسان محدود به حاج نورعلی و محمود کاوه نبود و فهرست فرماندهان ممتاز اهل خطه امام رضا (ع)، بسیار طولانی است.
سردار اسدی گفت: «ابتکاری» و «متنوع» بودن شیوه فرماندهی در میان سرداران خراسانی، یکی از ویژگیهایی است که تقریباً در کل کشور منحصر در همین خطه است؛ بهطوریکه از یکسو حاج محمود کاوه و شهید علیمردانی با فرماندهی چریکی خود، سلسله بههمپیوستهای از فتوحات را به ارمغان میآوردند و از سوی دیگر، امثال شهید برونسی یا حاج ولی چراغچی، ارائهدهنده خلاقانهترین طرحها در جنگ کلاسیک بودند.
معاون قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا (ص) در انتها خاطرنشان کرد: این شهدا کسانی بودند که حتی برای درک جایگاه و سطح تعالی شخصیتی آنان، به قلوب منزه و تزکیه شده نیاز است و از خداوند متعال میخواهیم که ما را از برزخ جاماندگان از شهادت به سمت جنت ملاقات با همرزمان و دوستان شهیدمان هدایت بفرماید.
انتهای پیام/