به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «جلیل میرمحمدی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی در مورد بازگشایی مدارس، اظهار داشت: در بسیاری از کشورها بازگشایی مدارس به واکسیناسیون گره نخورده است و دانش آموزان بدون آنکه واکسینه شوند در آموزش حضوری شرکت کردهاند.
وی ادامه داد: اما به لحاظ کارشناسی و تخصصی برای اینکه بتوانیم در پیشگیری از ابتلا به کرونا مؤثر عمل کنیم راه مؤثر آن انجام واکسیناسیون است، انجام واکسیناسیون ۸۰ درصدی و توامان رعایت شیوهنامهها، مانند استفاده از ماسک، شست و شوی مداوم دستها، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی میتواند به حد بالایی از ابتلا جلوگیری کند.
نماینده مردم تفت و میبد گفت: با توجه به آخرین آمار منتشره از آموزش و پرورش نیز درصد قابل قبولی از معلمان، کادر آموزشی و دانش آموزان بالای ۱۲ سال واکسینه شدهاند. تا شروع آموزش حضوری این روند نیز تکمیلتر خواهد شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه گفت:در نظر داشته باشیم که تعطیلی مدارس و آموزش مجازی چه آسیبهای غیر قابل جبرانی را به بار آورده است و کیفیت آموزش را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
وی ادامه داد:اکنون علاوه بر آسیبهای تحصیلی و درسی مشاهده میکنیم که بیشتر این دانش آموزان دچار مشکلات روحی و حتی جسمی شدهاند، با بازگشایی محدود و در چارچوب مدارس میتوان از تبعات این آسیبها کاست.
میرمحمدی میبدی گفت: اگرچه که واکسیناسیون برای دانش آموزان ۱۲ سال به بالا انجام میگیرد و سایر دانش آموزان در مقاطع ابتدایی واکسینه نیستند از این رو رعایت جدیتر شیوهنامههای بهداشتی باید در نظر گرفته شود.
نماینده مجلس در پایان گفت: این را باید در نظر بگیریم که بازگشایی مدارس تک نسخهای نیست، همچنان که در برخی از مناطق کم تراکم و روستایی و عشایری بازگشایی با رعایت اصول بهداشتی منعی ندارد، از این رو میتوان در این مناطق بدون هیچ گونه مشکلی آموزش حضوری را پی گرفت. اما در مناطق پرتراکم که تهویه مناسب یا رعایت کامل پروتکلها وجود ندارد انجام واکسیناسیون باید بهطور جدی پیگیری شود.
منبع: میزان
انتهای/ ۹۱۱