معاون پدافند غیر عامل کشور:

پدافند غیرعامل بیش از پیش در لرستان مورد توجه قرار گیرد

سردار «رحیمی» گفت: پدافند غیر عامل نیاز ضروری برای استان است از جمله آزاد راه که یکی از پروژه‌هایی است که بسیار مهم است.
کد خبر: ۴۸۶۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۸ - 30October 2021

پدافند غیرعامل بیش از پیش در لرستان مورد توجه قرار گیرد

به گزارش دفاع‌پرس از خرم‌آباد، سردار «مهدی رحیمی» معاون پدافند غیر عامل امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان لرستان اظهار داشت: از آنجا که استان لرستان در حال توسعه است لازم است که بیش از پیش به پدافند غیر عامل توجه شود.

وی به زیر ساخت‌های استان لرستان اشاره کرد و افزود: در بازدیدی که از راه آهن دورود انجام گرفت به دلیل قدیمی بودن زیر ساخت راه‌آهن دورود نگرانی‎هایی وجود داشت البته طرح جامع استان به روز و به دستگاه‌ها ابلاغ شد به طوری که برنامه‌های سال 1400 را براساس طرح جامع دنبال می‌کنند که یکی از برنامه‌ها، پیشگیری از آسیب پذیری است.

معاون پدافند غیر عامل کشور با بیان اینکه استان لرستان در بحث شیلات ظرفیت خوبی دارد عنوان کرد: لرستان یکی از بهترین تولیدکنندگان ماهی در کشور است و فرهنگ سازی در این رابطه بسیار ضروری است. برخی استان‌ها در این مسیر حرکت خوبی داشتند و ائمه جمعه در این راستا بسیار همکاری کردند چرا که پدافند غیر عامل نیاز ضروری برای استان است از جمله آزاد راه که یکی از پروژه‌هایی است که بسیار مهم است.

کیارش بیرانوند مدیرکل شیلات لرستاننیز در جلسه پدافند غیر عامل استان لرستان با بیان اینکه لرستان رتبه نخست تولید ماهیان سردآبی کشور را دارد اظهارداشت: لرستان از نظر آبزی پروری جزء استان های پیشرو است و ما نیز به دنبال توسعه این ظرفیت هستیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون حدود 30 هزار تن ماهی در استان لرستان تولید می‌شود افزود: لرستان ظرفیت تولید 100 هزار تن ماهی را دارد.

مدیرکل شیلات لرستان به وجود دو هزار و 500 کیلومتر رودخانه در استان اشاره کرد و گفت: لرستان یکی از استان های آبزی پرور است که گوشت ماهی خاویاری و خاویار را صادر می‌کند که با توجه به این ظرفیت افزایش تولید 300 کیلوگرم خاویار در سال گذشته به یک تن در 1401 برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه استان لرستان از نظر تولید ماهیان سردآبی کشور، بچه ماهی و تخم چشم جایگاه مطلوبی دارد تصریح کرد: علم آبزی پروری در استان بومی شده است و طی سال‌های گذشته 10 هزار تن مزرعه و مجتمع پرورش ماهی دراستان راه‌اندازی شده است.

بیرانوند لازمه توسعه سیلات لرستان را اعتبار و حمایت مسئولان دانست و گفت: بیش از 17 هزار نفر مستقیم و غیر مستقیم در بخش شیلات لرستان فعالیت دارند.

وی در بخش دیگری ازسخنان خود به اهمیت پدافندغیرعامل در تولید اشاره کرد و افزود: طی سال‌های 1391 و 1392 با ورود یک ویروس به کشور ماهیان مولد تلف شدند و 250 مزرعه لرستان درگیری بیماری وی اچ اس شد به طوری که بیش از 90 درصد مولدهای تخم چشم‌زده از بین رفت و ضربه سنگینی به این حوزه وارد شد.

مدیرکل شیلات لرستانعنوان کرد: از جمله مواردی که در قالب پدافند غیرعامل برای حوزه شیلات لرستان حائز اهمیت است شامل بیماری‌های ویروسی، نوسانات قیمت نهاده‌ها در پرورش ماهی، ورود سموم شیمیایی مزارع به آب، خشکسالی و مدیریت آن است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار