به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «آرش پاک اندیش» کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگویی ماهیت انقلاب اسلامی را عدالتخواهی، استقلالخواهی و تقابل اسلام ناب در مقابل اسلام آمریکایی استوار شد، اظهار داشت: ماهیت شکلگیری انقلاب اسلامی بر پایه مفاهیمی استوار شد که نهایتاً خود را در مقابل استکبار، نفی نظام سلطه و مبارزه با شرک و کفر تعریف کرد.
وی اساس پیدایش انقلاب اسلامی را استکبارستیزی عنوان کرد و افزود: هر کجایی که ظلم اتفاق بیافتد و بیعدالتی به وجود بیاید، انقلاب اسلامی ایران در برابر آن خواهد ایستاد. در طی چهار دهه اخیر جمهوری اسلامی ایران همواره در حمایت از نهضتهای آزادی بخش و مظلومین سراسر دنیا چه مسلمانان و چه غیرمسلمانان در مقابل ظلم و استکبار میایستد، زیرا اساساً جمهوری اسلامی ایران خود را ملزم به حمایت از مظلومین عالم تعریف کرده است.
کارشناس مسائل سیاسی با تصریح بر اینکه هر کجا انقلابی عمل کردهایم و مدیران انقلابی حضور داشتهاند، به اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی نزدیکتر شدهایم، اظهار کرد: افرادی که متأسفانه از مبانی گفتمان امام و انقلاب فاصله گرفتند، طبیعتاً سبب ایجاد نارسایی در عرصههای مختلف از جمله سیاست خارجی شدهاند.
وی به گزارش کمیسیون امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۰۲ گفت: در این گزارش جمهوری اسلامی ایران بهعنوان مهمترین چالش آمریکا در ابتدای قرن ۲۱ معرفی شده است. در حقیقت آمریکا، ایران را برای خود یک خطر بزرگ تعریف کرده است و اندیشکدههای مختلف آمریکایی روی موضوعات مختلف در این زمینه اظهار نظر میکنند.
مدرس دانشگاه با بیان اینکه آمریکاییها دو رویکرد را در مقابل ایران در دستور کار قرار دادهاند، گفت: استفاده از مؤلفههای سخت و استفاده از مؤلفههای نرم راهبرد آمریکا در مقابل ایران است. در جنگ سخت قدرت نظامی حاکم است و کشورها را موضع تهدید بهزانو در میآورند.
وی افزود: از سالها پیش آمریکا و پادوهای منطقهای آنها از جمله رژیم صهیونیستی در تلاش هستند ایران را از موضع جنگ سخت وادار به کوتاه آمدن از آرمانهای خود کنند، اما به برکت قدرت نظامی و توان موشکی و تدبیر دوراندیش رهبر معظم انقلاب اسلامی نتوانستند به این اهداف دست یابند.
عضو اندیشکده حکمرانی اسرا به حربه جنگ نرم آمریکاییها اشاره و اظهار کرد: جوزف نای تئوریسین جنگ نرم آمریکا، در جلسه پارلمانی انگلستان در سال ۲۰۱۰ اعلام میکند باید با قدرت نرم منافع خود را در ایران دنبال کنیم. او در این راستا سه راهکار تهدید، تطمیع و جذب ارائه میدهد و میگوید با استفاده از این ابزارها میتوانیم ایران را شکست دهیم.
منبع: رادیو گفتوگو
انتهای پیام/ ۹۱۱