«هانیه کریمی» دبیر دومین سوگواره ملی «به وقت دلتنگی» در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در کرج، از برگزاری دومین سوگواره ملی «به وقت دلتنگی» با هدف پاسداشت یاد و خاطره دلاورمردیهای سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تبیین راه و سیره زندگی آن یار صدیق نظام و انقلاب با استفاده از ابزار هنر در بخشهای ادبی، هنری، تجسمی و رسانه به میزبانی استان البرز خبر داد.
وی ادامه داد: بخش ادبی شامل شعر و ترانه، داستان کوتاه، خاطره و دلنوشته و نمایشنامه، بخش هنری شامل فیلمنامه، پادکست، نماهنگ و موسیقی، بخش تجسمی شامل عکس، پوستر، نقاشی و خوشنویسی و بخش رسانه شامل تیتر، گزارش و یادداشت میشود.
دبیر دومین سوگواره ملی «به وقت دلتنگی»، مجاهدتهای بی وقفه، اخلاص، ولایتمداری، تدبیر و مدیریت راهبردی، شجاعت، نظم و انضباط، نگاه باز فراجناحی، شهادتطلبی، کمک مؤمنانه، مقاومت و ایستادگی، عشق به مطالعه و کتاب، دشمنشناسی و ارادت و تمسک به اهل بیت (ع) را موضوعات این جشنواره در وصف سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برشمرد.
وی پایان وقت اداری 20 آذر را آخرین مهلت ارسال آثار دانست و مطرح کرد: علاقهمندان میتوانند آثار خود را به دبیرخانه سوگواره به نشانی کرج، چهارراه کارخانه قند، فرهنگسرای کوثر، ساختمان اداری، طبقه اول تحویل دهند و یا به جیمیل دبیرخانه سوگواره به نشانی bevaghtedeltangii@gmail.comیا به شماره 09194357529 در اپلیکیشنهای واتسآپ و تلگرام ارسال کنند.
کریمی با بیان اینکه تلفن دبیرخانه به شماره 09194357529 همه روزه به جز روزهای جمعه و تعطیل از ساعت 8 صبح الی 16 آماده پاسخگویی به پرسشها و ابهامات متقاضیان است و با اشاره به اینکه محدودیتی در تعداد آثار ارسالی وجود ندارد، گفت: آثار ارسالی نباید در دوره قبل سوگواره شرکت داده شده باشند. تکمیل دقیق فرم ثبت نام، الصاق عکس و پیوست رزومه متقاضی نیز ضروری است.
دبیر دومین سوگواره ملی «به وقت دلتنگی» ادامه داد: رعایت شئونات اسلامی و قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران در تمامی مراحل ساخت و تولید آثار و همچنین شرکت در برنامههای جانبی سوگواره باید رعایت شود. دبیرخانه سوگواره مختار به رد و تءیید آثار در تمامی مراحل سوگواره است و اختیار استفاده از تمام یا بخشی از آثار ارسالی را در رسانههای مختلف دارد.
وی عنوان کرد: در بخش ادبی همه آثار باید به صورت تایپ شده و در قالب فایل word بر روی لوح فشرده ضمیمه فرم ثبت نام شوند و آثار بخش خاطره و دلنوشته باید حداقل 200 و حداکثر 700 کاراکتر باشد. در بخش هنری نیز نماهنگها باید با فرمت h264 و بر روی لوح فشرده، ضمیمه فرم ثبت نام باشند. پیوست کردن حداقل سه عکس پشت صحنه از تولید نماهنگ الزامی است.
کریمی با اشاره به اینکه آثار تولیدی در بخش پادکست و موسیقی نیز باید با فرمت wave و بر روی لوح فشرده پیوست فرم ثبت نام شوند، خاطرنشان کرد: در بخش تجسمی نیز فایل های ارسالی باید حداقل در اندازه 70*50 و رزولوشن 300dpi و با فرمت JPG بر روی لوح فشرده ضمیمه شوند. در صورت پذیرش آثار خوشنویسی و نقاشی، متقاضی موظف به تحویل اصل اثر حداکثر تا یک هفته پیش از برگزاری نمایشگاه است.
وی در پایان اعلام کرد: دبیرخانه سوگواره در هر بخش سه اثر برگزیده و یک اثر شایسته تقدیر را معرفی میکند. به رتبه نخست هر بخش دیپلم افتخار، تندیس سوگواره و هدیه نقدی و به رتبه دوم و سوم و اثر شایسته تقدیر نیز لوح تقدیر و هدیه نقدی اهدا خواهد شد. آئین اختتامیه دومین سوگواره ملی به وقت دلتنگی نیز 17 آذر برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/