«اسماعیل اسفندیاری» یکی از مسئولین فرماندهی قرارگاه کمیته مفقودین شمال غرب کشور در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس از کردستان اظهار داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که «کردستان سرزمین مجاهدتهای خاموش است» لذا شهیدان این دیار مظلوم و شهدای گمنامشان مظلومتر هستند.
وی گفت: در دهه 1360جنگ های خونینی بر انقلاب اسلامی تحمیل شد و از طرفی هم ضد انقلاب به مناطق کوچک نفوذ کرد و با آزار و اذیت کردن مردم ادعای حاکمیت می کرد و مردم را به اسارت در می آورند و آنها را مورد اذیت و آزار خود قرار می دادند.
وی افزود: مردم در سالیان گذشته شهدای زیادی را تحویل دادند اما از شهریور ماه 1399 تفحص باقیمانده ی شهدای کردستان در دستورکار کمیته مفقودین قرار گرفت و چون از ده سال پیش از ظلم و جنایات های ضد انقلاب نسبت به شهیده «فاطمه اسدی» از زبان مرم آگاه شدیم به ارتفاعات چهل چشمه رفتیم و کار جستجو را آغاز کردیم و خوشبختانه بعد از چهار روز توانستیم پیکر این شهیده بزرگوار را در حالی که با دستان بسته زیر خاک دفن شده بود را پیدا کنیم.
اسفندیاری خاطر نشان کرد: با پیدا شدن پیکر مطهر شهیده «فاطمه اسدی» بعد از 37 سال، بار دیگر سندی از جنایات مدعیان دروغین دفاع از مردم کرد نمایان شد و آنها کسی را به شهادت رساندند که بعد از سال ها هنوز هم نماد و هویت کُردی که همان لباس محلی مردم کردستان است، بر پیکر بی جانش خودنمایی می کرد.
وی در خصوص زندگینامه این بانوی شهیده افزود: همسرشهیده فاطمه اسدی که چاه کن بود برای امرار معاش به منظور تهیه آب شرب برای هموطنانش در حال کندن چاه بود که توسط نیروهای ضد انقلاب از حزب دموکرات دستگیر شد. فاطمه حالا مجبور بود به غیر از دست و پنجه نرم کردن با مشکلات فقر و محرومیت، با نبودن همسرش نیز بسازد. اما فرزندان کوچک او دلیل محکمی بودند که فاطمه به دنبال راهی برای نجات همسر خود باشد. فاطمه برای ملاقات همسرش به روستا رفت و به دنبال یافتن راهی جهت آزادی همسر بود. در ملاقات با وضعیت جسمی نگران کننده شوهرش روبرو میشد. همسرش با بدنی نحیف، چشمان کبود و صورت زخمی که نشانههای شکنجه وحشیانه دموکرات بود، اسارت را میگذراند.
وی ادامه داد: همسر این بانو در زندان دوله تو با سرکردگی مصطفی هجری از حزب دموکرات زندانی میشود. این بانو با دو فرزند کوچک (پسر شیرخواره و دختر سهسالهاش) درصدد برآمد شوهرش را آزاد کند، ضد انقلاب از او تقاضای پول میکنند. شهید فاطمه اسدی 200 هزار تومان پول که در آن زمان مبلغ قابلتوجهی بود از طریق فروش گوسفند و وسایل زندگی به دست میآورد بهامید اینکه بتواند شوهرش را آزاد کند. آنهایی که شعار کرکننده دفاع از خلق کُرد را میدهند، نتوانستند این خواهر آزادیخواه ما را تحمل کنند، بعد از یک ماه شکنجههای وحشیانه او را بههمراه یک برادر بسیجی همدانی در ارتفاعات به شهادت رساندند.
اسفندیاری در پایان گفت: پیکر مطهر شهیده «فاطمه اسدی» روز سه شنبه 25 آبان در جوار بارگاه امامزاده هاجر خاتون شهرستان سنندج دفن خواهد شد و به راستی باید گفت؛ امروز کردستان مدال ارزشمند سرزمین مجاهدتهای خاموش و فداکاریهای بزرگ را از رهبر معظم انقلاب اسلامی به یادگار دارد.
انتهای پیام/