آرایش جنگی اروپا در برابر مهاجران و پناهجویان

اقدامات سرکوبگرانه کشور‌های اروپایی علیه مهاجران و پناهجویان طی هفته‌های اخیر تشدید شده است.
کد خبر: ۴۸۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶ - 13November 2021

آرایش جنگی اروپا در برابر مهاجران و پناهجویان

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «گاردین» در گزارشی پیرامون سرکوب مهاجران و پناهجویان در مرز‌های اروپا نوشته است که تصور کنید شب‌ها در جنگلی یخ‌زده بین لهستان و بلاروس گرفتار شده‌اید؛ نه سرپناهی وجود دارد، نه غذا، نه وسیله‌ای برای گرم شدن؛ اگر سعی کنید به سمت غرب حرکت کنید، ارتش لهستان شما را به عقب می‌راند؛ اگر سعی کنید از راهی که آمده‌اید بازگردید، مرزبانان بلاروس راه شما را سد می‌کنند؛ و این بار‌ها و بار‌ها اتفاق می‌افتد.

به گزارش «گاردین» برای تعداد بی‌شماری از پناهندگان از افغانستان و دیگر مناطق بحرانی، این کابوس در حال حاضر وجود دارد و عواقبش گاهی کُشنده است.

مقام‌های لهستانی از ماه آگوست بیش از ۱۵ هزار تلاش برای عبور از مرز‌های اتحادیه اروپا را گزارش کرده‌اند که در هفته‌های اخیر به بیش از ۵۰۰ نفر در روز رسیده است.

سازمان ملل و گروه‌های حقوق بشری می‌گویند که لهستان در رابطه با این مهاجران و پناهجویان قانون را نقض می‌کند.

کمیسیون اروپا از اینکه این منطقه به روی مقام‌ها و رسانه‌های آن بسته شده است، عصبانی است.

پارلمان لهستان اخیراً به ساخت دیوار دائمی مرزی با بلاروس به سبک ترامپ به ارزش ۳۵۰ میلیون یورو (۲۹۵ میلیون پوند) رأی داد.

مهاجرت بی‌رویه، رویکرد‌های سیاسی یا غیرقانونی، چالشی بزرگتر برای دولت‌های حاشیه اروپا، از جمله انگلیس ایجاد می‌کند، اما تلاش سیاستمداران برای مقابله با این بحران اغلب آشفته، غیرمسئولانه و غیرقانونی به نظر می‌رسد و در کشور‌های اروپایی همدردی با پناهندگان بسیار ناچیز است.

یونان، ایتالیا و ترکیه در ماه‌های اخیر بار‌ها متهم به ممانعت خشونت‌آمیز از ورود مهاجران شده‌اند این در حالی است که این ۳ کشور با ممانعت از ورود متقاضیان، در حالی که هیچ فرقی بین پناهجویان قائل نشده‌اند، قانون را نقض کرده‌اند؛ البته هر ۳ کشور این اتهامات را رد می‌کنند.

سازمان بین‌المللی مهاجرت تخمین می‌زند که در ماه‌های اخیر هفته‌ای ۳۰ هزار پناهجو از افغانستان فرار کرده‌اند.

بسیاری از این افرادی که سعی می‌کنند به ترکیه وارد شوند، می‌گویند توسط مرزبانان مورد ضرب و شتم یا سوء استفاده قرار گرفته‌اند.

فرانسه، یونان، ایتالیا و اسپانیا برای مقابله با افزایش مهاجران از لیبی، اریتره، ساحل و صحرای آفریقا به سمت شمال می‌کوشند؛ این به‌نوبه خود سرآغاز یک بحران مرتبط دیگر است؛ تعداد بی‌سابقه‌ای برای ورود به انگلیس تلاش می‌کنند و در این راه جان خود را شدیداً به خطر می‌اندازند.

رویکرد وحشیانه‌ای که پریتی پاتل، وزیر کشور انگلیس در لایحه مرز‌های جدید خود اتخاذ کرده است سطوح مختلف خصومت، بی‌تفاوتی، بی‌کفایتی را شبیه به برخی از همتایان اتحادیه اروپا نسبت به مهاجران نشان می‌دهد.

وکلای برجسته مهاجرتی می‌گویند که برنامه‌های پاتل حداقل از ۱۰ طریق قوانین بین‌المللی و داخلی انگلیس را نقض می‌کند.

در میانه فلاکت فزاینده در اطراف مرز‌های اروپا، فقدان همکاری بین دولت‌هایی که برای غلبه بر یک مشکل مشترک، تلاش می‌کنند خودنمایی می‌کند.

منبع: میزان

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار