یادداشت رزمنده لشکر ۳۱ عاشورا بر کتاب «حنجره‌های زخمی»

مجموعه‌ «حنجره‌های زخمی»، یادآور مداحان و ذاکرین اهل بیت (ع) است که در دوران دفاع مقدس از جبهه‌های حق علیه باطل در کربلای ایران اسلامی، به ندای «هل من ناصر ینصرنی» حسین زمان خود لبیک گفته‌اند.
کد خبر: ۴۸۸۹۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹ - 15November 2021

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از تبریز، زنده یاد «بیوک آقا آسایش» پدر شهید «محمدعلی آسایش»، یکی از نام‌آشناترین رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در لشکر 31 عاشورا و از مداحان اهل بیت (ع) بود که سال‌ها خادمی دستگاه اباعبدالله را کرده و نوحه‌هایش در رسای سیدالشهدا خاطرات زیادی را برای علاقه‌مندانش رقم‌زده است.

زنده‌یاد آسایش طی یادداشتی به کتاب حنجره‌های زخمی که دربرگیرنده روایتی از نوحه‌خوانان شهید لشکر 31 عاشورا است، نوشته است:

مجموعه‌ی «حنجره‌های زخمی»، یادآور مداحان و ذاکرین اهل بیت (ع) است که در دوران دفاع مقدس، از جبهه های حق علیه باطل در کربلای ایران اسلامی، به ندای «هل من ناصر ینصرنی» حسین زمان خود لبیک گفته و در کنار رزمندگان دلاور اسلام، ادای وظیفه شرعی نموده و در نهایت، به درجه‌ی رفیع شهادت نائل آمدند.

در حقیقت می‌توان گفت که این عزیزان، مداحان واقعی حضرت سیدالشهدا (ع) بودند. بحمدالله وجود همه‌ی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (عليهم السلام) در جامعه‌ی اسلامی، مغتنم و وسیله‌ی فیض در هیئات حسینی و مجالس دینی است؛ ولی متاسفانه عده‌ی کثیری از آن‌ها توفیق حضور در جبهه را پیدا نکردند. البته عده‌ای از آن‌ها معذور بوده و در پشت جبهه با رزمندگان همکاری داشته، مشوق و دعاگوی آنان بودند و مراسم شهدا را اداره می‌کردند؛ که انشاالله مأجور هستند.

عده‌ای از مداحان جبهه نیز برغم حضور در کنار رزمندگان اسلام و حرکت پا به پای یاران و دویدن پشت سر این کاروان، توفیق شهادت را پیدا نکردند.

اما خوشا به حال آنان که با حنجره‌های زخمی به شعار:

حسین، حسین شعار ماست شهادت افتخار ماست

با جان و دل عمل نموده، به لقاءالله پیوستند و عند ربهم یرزقون شدند. لازم است به این مطلب مهم نیز اشاره شود که فرد، فرد شهدای مداح، فرزندان خانواده‌های هیئتی و حسینی بوده و از صلب پدران عاشق امام حسین (ع) آمده و در دامن مادران حسینی پرورش یافته بودند. لذا زمینه‌ی مداحی، از ابتدا در رگ و پوست آنان وجود داشت و مثل همه‌ی رزمندگان اسلام، به نام مقدس ائمه و ذکرهای «یاحسین» و «یازهرا» عشق می‌‎ورزیدند.

اکثر این شهدای عزیز، در جبهه نوحه خوان شده بودند و بخصوص در شب‌های عملیات، روایتگر صحنه‌های شور و عرفان شب عاشورا بودند. گویی که خود، صحنه را می‌بینند. یکی از نوحه‌های این بلبلان خوش الحان چمن باصفای حسینی، این بود:

زائرین، آماده باشید کربلا در انتظار است

یا زیارت یا شهادت هرچه باشد، افتخار است

برادر بسیار عزیزم اسماعیل وکیل‌زاده که خادم شهدا هستند، شرح حال اجمالی و وصیتنامه و یادداشت‌های این بندگان مخلص خدا را در حد امکان جمع آوری و در دسترس علاقمندان و رهروان شهداء قرار داده‌اند که ان‌شاءالله همگی از شفاعت این شهدا، بهره‌مند خواهیم شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار