به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، روزنامه عبری «هاآرتص» روز جمعه اعلام کرد که «نفتالی بنت» نخستوزیر رژیم صهیونیستی به دنبال ارائه طرحی برای احداث دو شهرک جدید در جولان اشغالی سوریه جهت افزایش تعداد شهرکنشینهاست.
روزنامه هاآرتص نوشت که نفتالی بنت تلاش میکند تا یک کمیته برنامهریزی و ساخت را بدون حضور نمایندگان کنست، با اختیارات گسترده و بدون هیچ مخالفتی از سوی گروههای حامی محیط زیست برای تسریع در احداث دو شهرک در جولان اشغالی تحت عنوان «افزایش رشد جمعیت» تشکیل دهد.
بر اساس این گزارش، طرح مذکور مبنی بر ساخت ۱۲ هزار واحد صهیونیستنشین را در دو شهرک جدید، ساخت هزاران واحد صهیونیستنشین در یک شهرک فعلی صهیونیستی در جولان، پروژههای کشاورزی، ساخت و ساز و همچنین تولید انرژی خورشیدی است و دو نام موقت «اساف و کط» برای شهرکهای جدید انتخاب شدهاند.
هاآرتص در ادامه تأکید کرد: نفتالی بنت این طرح را طی چند هفته آینده به کابینه رژیم صهیونیستی ارائه خواهد کرد.
در ادامه این گزارش آمده است که هدف از این طرح افزایش تعداد شهرکنشینها در جولان اشغالی سوریه تا ۵۰ درصد از ساکنان اصلی تا سال ۲۰۲۵ و نیز افزایش تعداد کل ساکنان در این منطقه طی ۱۰ سال آینده است به نحوی که بیشتر تعداد جمعیت را شهرکنشینها تشکیل دهند.
روزنامه مذکور نوشت: هماکنون اهالی جولان اشغالی در سوریه در چهار روستای سوری باقیمانده یعنی «مجدل شمس»، «بقعاثا»، «عین قنیا» و «مسعده» ۲۱ هزار نفر است که در حال مقابله با طرحهای متوالی رژیم صهیونیستی برای تسلط بر اراضیشان هستند.
بنا بر گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، اهالی جولان اشغالی با برگزاری تظاهراتی خشم خود را از نقشههای رژیم صهیونیستی ابراز کردند.
رژیم صهیونیستی در جنگ شش روزه سال ۱۹۶۷ بخش بزرگی از این منطقه را اشغال و در سال ۱۹۸۲ بخش عظیمی از آن را ضمیمه خود کرد؛ جامعه بینالملل هرگز این اقدام را بهرسمیت نشناخته است.
روز گذشته مجمع عمومی سازمان ملل متحد شش قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی و نقض حقوق بشر مردم مظلوم فلسطین از سوی این رژیم را که پیش از این در کمیته ویژه سیاسی و استعمارزدایی مجمع عمومی (کمیته چهارم) تصویب شده بود، با اکثریت آرا تصویب کرد.
این قطعنامهها درباره گزارش کمیته تحقیق در مورد اقدامات رژیم صهیونیستی در نقض سیستماتیک حقوق بشر مردم فلسطین، محکومیت شهرکسازی در بیتالمقدس شرقی و جولان سوریه و حمایت از فعالیتهای آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) است.
در این قطعنامهها همچنین محاصره زمینی، هوایی و دریایی غزه، شهرکسازی در سرزمینهای اشغالی، اقدامات تحریکآمیز شهرکنشینان علیه شهروندان فلسطینی در سرزمینهای اشغالی و نیز تخریب منازل و بازداشتهای خودسرانه و زندانی کردن فلسطینیان محکوم و بر بازگشت آوارگان فلسطینی به خانه و کاشانه خود، تأکید شده است.
انتهای پیام/ ۹۱۱