پیکر مادر بزرگوار شهیدان عبدوس در سمنان تشییع شد
مادر گرانقدر شهیدان حیدر و حمید عبدوس حاجیه خانم گوهر امین پس از تحمل سالها فراق از فرزندان شهیدش، دعوت حق را لبیک گفت.

به گزارش دفاع مقدس از سمنان، حاجیه خانم گوهر امین مادر بزرگوار شهیدان حیدر و حمید عبدوس و مادر خانم شهید غلامرضا سالار و عمه بزرگوار شهید محمد مهدی امین، در یکی از بهترین ایام ماه مبارک رمضان و در روز شهادت حضرت علی(ع) پس از تحمل سالها فراق از فرزندان شهیدش به دیدار حق شتافت.
پیکر مطهر این مادر والامقام بر روی دستان مردم عاشق و شهید پرور سمنان تشییع و پس از اقامه نماز میت توسط نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان حضرت آیت اله شاهچراغی در جوار فرزندان شهیدش در گلزار شهدای امامزاده علی اشرف(ع) به خاک سپرده شد.
شهید حیدر عبدوس (مسئول تبلیغات جبهه غرب و جنوب) در عملیات کربلای 4 در تاریخ 4/10/65 و حمید عبدوس در عملیات کربلای 5 در تاریخ 25/10/65 در شلمچه به شهادت رسیدند.
انتهای پیام /
لینک کپی شد
نظر شما


