مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان خبر داد

برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر در ۵۰ بقعه و ۲۵۰۰ مسجد و حسینیه خوزستان

به مناسبت فرا رسیدن شب‌های قدر، ۵۰ بقعه متبرک خوزستان و ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد و حسینیه پذیرای مردم مؤمن و شب زنده دار خوزستان است.
کد خبر: ۴۹۴۷۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷ - 09July 2015

برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر در ۵۰ بقعه و ۲۵۰۰ مسجد و حسینیه خوزستان

به گزارش دفاع پرس از اهواز به نقل از شبستان، ماه رمضان تنها ماه قمرى است که در قرآن کریم به صراحت از آن نام برده و گرامى داشته و در روایات نیز از ماه رمضان با عظمت یاد شده و آمده که این ماه، ماهى است که خداوند متعال شما را از میان امت ها بدان اختصاص داده است.

از بهترین شب های این ماه لیالی قدر است که از شب های مقدس و متبرک اسلامی محسوب می شود و خداوند در قرآن مجید از آن به بزرگی یاد کرده و سوره ای نیز به نام «سوره قدر» نازل فرموده است.

در تمام سال، شبی به خوبی و فضیلت شب قدر نمی رسد و این شب، شب نزول قرآن، شب فرود آمدن ملائکه و روح نیز نام گرفته است؛ عبادت در شب قدر برتر از عبادت هزار ماه بوده و در این شب، مقدرات یک سال انسان ها و روزی ها، عمرها و امور دیگر مشخص می شود.

ملائکه در این شب بر زمین فرود میآیند، نزد امام زمان(عج) می روند و آنچه را برای بندگان مقدر شده بر ایشان عرضه می دارند، شب زنده داری و تلاوت قرآن و مناجات و عبادت در این شب، بسیار توصیه و تأکید شده است.

دعاهای شب های رمضان مجموعه ای است روشنی بخش که با تکرار تلاوت آنها، آموزش های آنها به صورت هدف هایی برای ما در می آیند؛ پس هنگام خواندن این ادعیه شایسته و بهتر است مفهوم آنها را نیز همواره مدنظر داشته باشیم و با تلاش و کوشش به سوی این هدف های مطرح شده در دعاها گام برداریم.

حجت الاسلام سید محمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، در خصوص ماه رمضان و شب های قدرگفت: یکی از دستورات خداوند به انسان ها، روزه داری است تا در سایه آن، انسان بتواند از هرگونه فساد و بیماری مصون بماند و با رهانیدن خود از دام های شیطان، خود را در مسیر انبیا و ائمه(ع) قرار دهد.

وی روزه را تمرینی برای متقی شدن دانست و افزود: در فرهنگ توحیدی، بعضی مکان ها و زمان ها ارزشی ویژه دارند و ماه رمضان که ماه خدا نامیده می شود، لحظه به لحظه این ماه دارای ویژگی ها و خصوصیات بی نظیری است که هیچ کدام از زمان ها آن خصوصیات را ندارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان،فلسفه روزه داری را تکامل جسم و جان است دانست و تصریح کرد: روزه در درمان بسیاری از بیماری های غیر قابل علاج مؤثر است. به هر حال نقش روزه داری در سلامت تن و تکامل روح غیر قابل انکار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شب های قدر و برنامه های این اداره کل اشاره کرد و اذعان داشت: شب قدر بهتر از هزار ماه است و نزول قرآن و نوشتن تقدیر انسان در این شب از اهمیت آن محسوب می شود.

حجت الاسلام طباطبایی، با اشاره به اینکه امسال مراسم شب قدر سال جاری در 50 بقعه متبرکه خوزستان برگزار می شود اضافه کرد: برای مراسم شب های قدر و احیای سال جاری 50 مبلغ بومی و غیربومی به بقاع متبرکه استان خوزستان اعزام می شوند.

وی برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ماه رمضان در بقاع شاخص استان را از دیگر برنامه های این اداره کل عنوان کرد و ادامه داد: مراسم های ویژه ای نیز در بقعه های علی بن مهزیار اهوازی، امامزاده حیدر بهبهان، مقام صاحب الزمان شوشتر، امامزاده عبدالله شوشتر، حرم دانیال نبی(ع)، هفت شهیدان و امامزاده عبدالله باغملک برگزار می شود.

حجت الاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان، نیز در این خصوص گفت: مراسم لیالی قدر در ۲ هزار و ۵۰۰ مسجد، حسینیه، مطلی و هیئت های مذهبی خوزستان و حضور علمای استان و کارشناسان دینی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در این مراسمات محافل انس با قرآن، مناجات و سخنرانی، عزاداری شهادت امام علی(ع) اجرا می شود، اظهار کرد: در ماه مبارک بیش از 2 هزار و 500 مبلغ برادر و خواهر به نقاط گوناگون با محورهای دینی اعزام شده اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها