نماینده مردم در مجلس:

رویکرد دولت و مجلس انجام مذاکراتی مقتدرانه است

عزیزی گفت: رویکرد دولت و مجلس این است که مذاکرات باید عزتمندانه و مقتدرانه برگزار شود که در نهایت منجر به حفظ منافع ملی شود.
کد خبر: ۴۹۵۵۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴ - 20December 2021

رویکرد دولت و مجلس انجام مذاکراتی مقتدرانه است

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «ابراهیم عزیزی» نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره مذاکرات وین، اظهار داشت: رویکرد دولت و مجلس در رابطه با مذاکرات بدین گونه است که باید مذاکرات عزتمندانه و مقتدرانه برگزار شود که در نهایت منجر به حفظ منافع ملی شود.

وی ادامه داد: برخی از افراد و گروه‌های داخلی باید به این بینش رسیده باشند که هر زمان ایران مذاکرات را بر اساس عزت و حفظ منافع ملی و با کارکرد اقتدارگرایانه مبتنی بر احترام متقابل دنبال می‌کند باید این موضوع را مورد حمایت و تقدیر قرار دهند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: مخالفت با سیاست‌های تیم مذاکره‌کننده ایرانی در مذاکرات وین توسط برخی از افراد در داخل نشانگر آن است که خواسته یا ناخواسته با دشمنان ایران همراهی می‌کنند و این افراد همانند کسانی که مخالف عزت و اقتدار ایران هستند تلقی می‌شوند.

عزیزی تصریح کرد: نشان دادن اقتدار و عزت ایرانی در مذاکرات کمک می‌کند که این مذاکرات بر اساس اصل منافع ملی پیش برود از این رو باید تمام افراد، گروه‌ها و جناح‌ها برای تحقق این امر به تیم مذاکره‌کننده کمک کند.

وی افزود: به نظر می‌آید که برخی از افراد دستاورد‌های مذاکره از موضع عزت و منافع ملی را بر نمی‌تابند و مذاکره را صرفاً برای مذاکره می‌خواهند و از مذاکره به‌عنوان اهرم سیاسی در داخل استفاده می‌کنند، اما مذاکره باید بر اساس راهبرد‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و منافع ملی انجام شود از این رو برخی‌ها که تمایل یا علاقه به دستاورد‌های فوق نداشته باشند سعی می‌کنند به شیوه و نوع مذاکرات، خدشه وارد کنند که به نظر ما این اتفاق همراهی با دشمنان ملت ایران است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تأکید کرد: اگر قرار است حرف‌هایی که دشمنان در خارج از کشور می‌زنند و بر طبل آن می‌کوبند را در داخل عده‌ای تکرار کنند این به‌مثابه همراهی با آنان است که از نظر ملت ایران این افراد هیچ جایگاهی نخواهند داشت از این رو جریان‌های سیاسی باید تحلیل‌های خود را از درگیری‌های سیاسی داخلی به تحلیل ملی و منافع ملی ارتقا دهند.

منبع: فارس

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها