مروری بر زندگی‌نامه شهید «توکلی»

شهید «ولی‌الله توکلی» دانش‌‏آموز شهیدی است که در دوران جنگ تحمیلی پیوسته به مراکز اعزام نیرو مراجعه می‌کرد، ولی به‌علت سن کم از اعزام وی خودداری می‌شد تا این‌که بر اثر این توجه به جبهه و آرزوی اعزام به مناطق عملیاتی از درس و مدرسه جدا شد.
کد خبر: ۴۹۶۲۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹ - 23December 2021

مروری بر زندگی‌نامه شهید «توکلی»

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، دانش‌آموز شهید «ولی‌الله توکلی» فرزند حسین در  بیست و ششم خرداد سال ۱۳۴۸ در شهرستان الیگودرز به دنیا آمد و در دامان پرمهر خانواده‌ای مذهبی پرورش یافت. وی از همان ایام کودکی به همراه پدر راهی مسجد می‌شود و مراسم مذهبی و با نام امام حسین (ع) آشنا بود و در سن هفت سالگی وارد دبستان شد و آن مقطع را با موفقیت پشت سر گذاشت.

دوران راهنمایی وی مصادف با اوج‌گیری جنگ تحمیلی بود و شهید توکلی پیوسته به مراکز اعزام نیرو مراجعه می‌کرد، ولی به‌علت سن کم از اعزام وی خودداری می‌شد تا این‌که بر اثر این توجه به جبهه و آرزوی اعزام به مناطق عملیاتی از درس و مدرسه جدا شد و مدتی در مغازه پدرش کار می‌کرد و در حالی‌که همچنان تمام هوش و حواسش به جبهه بود و تا سرانجام موفق شد و که در تاریخ ۱۳ مردادماه سال ۶۴  با راهیان فجر اعزام شد و در جبهه دربندبخان عراق به رزم بپردازد و بالاخره در تاریخ دوم بهمن‌ماه سال ۶۴ به آرزوی دیرینه خود رسید و به خیل عاشقان و شهیدان پیوست و در گلزار شهدای الیگودرز به خاک سپرده شد.

از خصوصیات این شهید علاقه زیاد به قرآن و نماز شب و شرکت در مراسم عزاداری بود وی دیگران را به شرکت در این کلاس‌ها دعوت و تشویق می‌کرد و خلاصه شهید توکلی فردی بسیار آبرومند، کم‌آزار، متدین و متعهد به اسلام بود و برای پدر و مادرش احترام زیادی قائل بود و همیشه سعی می‌کرد به احکام نورانی اسلام کاملاً عمل کند.

در بخشی از وصیت‌نامه شهید، ولی الله توکلی آمده است:

«خدایا تو می‌دانی که من سخت عاشقم شوق دیدار وصال یاران به خون غلتیدن را دوست دارم و عشق به شهادت در دلم آرزویی شده است و دوست دارم که به شهد شیرین نائل آمده و کامیاب شوم و اکنون که اولین سال‌های جوانی عمر را می‌گذارندم و تند و سریع به‌سوی مر گ راه می‌سپارم و ما پس چرا، چون علی‌اکبر امام حسین (ع) در راه عقیده‌ام اسلام و راه رهبرم امام خمینی (ره) به خون خود غوطه ور نشوم.

انقلاب اسلامی ایران با پیروزی خود بر کفر و طاغوت پرچم اصابت و انسانیت را برافراشت و شعار مبارزه با ظلم و تباهی را سرلوحه اعمال خود کرد. به وجود آوردن این جنگ جهت نابودی این انقلاب اسلامی از طرف استکبار بوده است و وجود این جنگ هم ناشی از این قدرت‌های شیطانی سلطه‌گر بوده است که بر ما تحمیل شده است و اگر در این میدان حاضر نباشیم و در صحنه این  پیکار مقدس وارد نشویم پس چه کنم.

پدرم شوق پنهانی خاصی مرا به این جهاد کشانده است و مادرم مادر خوبم حلالم کن و اگر خدواند بخواه شهید شدم و به بهترین وجه ممکن خدمات و زحمات شما را پاسخ گفته‌ام که هیچ پاسخی بهتر از این نیست و برادران‌م و خواهران خوبم شاکر باشید و صبر پیشه کنید و امام را پیرو باشید و دعاگویی ایشان و رزمندگان در خط دفاع از اسلام و انقلاب گام بردارید و از شما هم حلالیت می‌طلبم.»

منبع: ایسنا 

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها