به گزارش خبرنگار اجتماعی دفاعپرس، سومین دورهمی فعالان حوزه نوآوری اجتماعی با عنوان نوآوری اجتماعی و نقش کارآفرینان اجتماعی در حل مسائل کشور به همت ستاد نوآوریهای اجتماعی ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد.
محسن دنیوی دبیر نوپیا و مسئول مرکز نوآوری ستاد پیشرفت با اشاره به اینکه کارآفرینی اجتماعی عرصهای است که میتوان آن را ذیل نوآوری اجتماعی تعریف کرد، اظهار داشت: کارآفرینی اجتماعی تفاوتهایی با کارآفرینی تجاری دارد؛ در کارآفرینی اجتماعی افراد دارای مسئولیت اجتماعی و موثر هستند.
دنیوی گفت: در کارآفرینی اجتماعی فضای بیشتری برای حضور افرار وجود دارد و موضوعات بیشتری را در بر میگیرد.
دبیر نوپیا و مسئول مرکز نوآوری ستاد پیشرفت با بیان اینکه باید نقش کارآفرینی اجتماعی در حل مشکلات اقتصادی و کسب و کارها تبیین شود، افزود: باید مشخص شود که نوآوری اجتماعی و کارآفرینی چه کمکهایی میتوان در حل مشکلات کشور داشته باشد.
علیرضا عسگریان معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه باید امروز ادراکی از موضوع توسعه داشته باشیم، اظهار داشت: باید مشخص شود آیا از ظرفیتهایی که در جامعه وجود دارد به خوبی برای توسعه استفاده کردهایم یا خیر؟
وی ادامه داد: امروز باید بدانیم هدفمان برای راهاندازی شغل و کارآفرینی چیست و ادراکی از ظرفیتها به دست بیاوریم.
عسکریان گفت: اگر امروز بتوانیم موضوع گفتمان در حوزههای مختلف را راهاندازی کنیم میتوانیم مردم را جذب کنیم و ظرفیتهای موجود جامعه را به آنها معرفی کنیم.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: کسانی که میخواهند در حوزه کسب و کار ورود کنند باید مطالعه، گفتوگو و کنکاش داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز باید از حرکتهای نظری عبور کنیم و به عمل برسیم و رو به جلو حرکت کنیم.
روح الله حمیدی مطلق توسعه دهنده یوتکس با بیان اینکه نوآوری اجتماعی امروز نیازمند تکنولوژی است، گفت: هر فعالیت اقتصادی میتواند تاثیرات اجتماعی داشته باشد؛ امروز در دنیا بخشهایی که میخواهند در حوزه خصوصی سرمایه گذاری کنند به شاخصه تاثیرات اجتماعی توجه ویژهای دارند.
حمیدی اضافه کرد: در حوزههایی که بخش خصوصی به دلیل سود کم علاقهای به حضور در آن بخش ندارند کارآفرینان میتوانند نقش مهمی داشته باشند.
عیسی منصوری کارشناس ارشد بین المللی توسعه با بیان اینکه برای راهاندازی یک کسب و کار باید همه موارد را مورد بررسی قرار دهیم، اظهار داشت: کارها و ایدهها باید به گونهای پیاده سازی شود در جامعه پایدار باشد.
وی ادامه داد: ما در کشورمان تجربه نوآوری اقتصادی و تکنولوژی را داشتیم، اما نتوانتسم موفق باشیم.
منصوری ادامه داد: برگزاری این روایداد ملی را باید به فال نیک گرفت و از ظرفیتهایی که وجود دارد به کارگیری کنیم.
محسن احمد زاده مدیرعامل بنیاد ایدهها و تجربههای موفق با بیان باید یک تفاوت بین کارآفرین اجتماعی و نوآوری اجتماعی داشته باشیم، اظهار داشت: باید بتوانیم در حوزه آموزش با کارآفرینان در خصوص هدف راهاندای شغل و راههای رسیدن به آن صحبت کرد.
وی ادامه داد: در دنیا به این رسیدند که هر آنچه قرار است اقتصادی شود باید قبل از آن اجتماعی شود تا میزان استقبال از آن مشخص شود؛ باید نقش شتابدهندههای اجتماعی در حوزه کارآفرینی مشخص شود.
تازیکی متخصص توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار گفت: باید بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم تا کارآفرینان به درآمدی پایدار دست پیدا کنند؛ بسیاری از حوزه کسب و کار برای موفقیت باید گروهی عمل کنند چرا که به تنهایی نمیتوان به موفقیت رسید.
متخصص توسعه کسب و کار و اشتغال پایدار افزود: اگر نتوانیم مردم را به نحوی در حوزه کارآفرینی درگیر کنیم موفق نخواهیم بود.
انتهای پیام/ 241