ولی منصوریان/ «پیمان جبلی» رئیس سازمان صدا و سیما در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با اشاره به لزوم بهرهگیری از ظرفیت شهدای جبهه مقاومت بهخصوص شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس برای مخابره پیام حقانیت جمهوری اسلامی ایران به سراسر جهان، اظهار داشت: هر قدر از امکانات و ظرفیتهایمان استفاده کنیم، کمتر میتوانیم به عمق عظمت شخصیت بلند، شجاع و ایثارگر شهدا دست پیدا کنیم.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از تمام ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای برای معرفی شهدا، گفت: سعی میکنیم در حوزههای مختلف و در فرمهای مختلف هنری از ظرفیتهای فرهنگی و رسانهای برای معرفی شهدا بهره ببریم و در این مسیر طبیعتاً موسیقی، شعر و سرود از جملهی زیباترین و رساترین امکانات رسانهای هستند که ما موظف هستیم از آنها در راستای شناساندن و معرفی و تجلیل از شخصیت شهدا بهره ببریم.
جبلی درخصوص مکتب شهید سلیمانی عنوان کرد: سردار حاج قاسم سلیمانی تنها یک شخص و فرماندهی بزرگ و یا انسان شجاع و فرمانده رشید نیست که ما با از دست دادن ایشان تنها یک فرد را از دست داده باشیم بلکه سردار شهید ما یک مکتب است. یعنی اینکه این مکتب انسانساز است و ادامهدار و مستمر است که با رفتن و از دست دادن ایشان، ما این مکتب را بالندهتر میبینیم.
آقا فرمودند «آسایشگاه چشم و دل در بهرهمندی از زیباییها و هنر باشد»
رئیس سازمان صدا و سیما افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «مکتب شهید سلیمانی مستمر و انسانساز است»؛ جلوههای دیگری از شخصیت و چهرههای شجاع و بلندقامت در ایثار و فداکاری را ان شاالله در آینده شاهد خواهیم بود که آثار این مکتب گرانقدر خواهد بود.
وی درباره رویکرد رسانه ملی به موسیقی در دوره جدید گفت: رهبر انقلاب اسلامی در توصیف جایگاه صدا و سیما چهار جایگاه را برشمردند که یکی از آنها این بود که «آسایشگاه چشم و دل برای بهرهمندی از زیباییها و هنر»؛ یکی از نمادها و نمودهای هنر و زیباییهای آن موسیقی، شعر و ادب است که در این دوره ما تلاش خواهیم کرد از حداکثر ظرفیتی که در این عرصه وجود دارد برای محقق کردن این جایگاه که ایشان به آن اشاره کردند استفاده کنیم.
طبق ضوابط در بهرهمندی از انواع موسیقی محدودیت نداریم
جبلی افزود: بههمین خاطر ما در دوره جدید در حوزه شعر و موسیقی و سرود سعی خواهیم کرد به یک گامهای بلند تحولی برسیم و در این راستا تلاشهایمان را شروع کردهایم.
رئیس رسانه ملی در پاسخ به سوال دیگری پیرامون تعیین تکلیف شدن نمایش سازهای ایرانی در صدا و سیما اظهار داشت: از بیشترین ظرفیت موسیقی در تمام ژانرها استفاده خواهیم کرد. در صدا و سیما از موسیقی سنتی و ایرانی و کلاسیک در ژانرهای مختلف بهره خواهیم گرفت و در این راستا از فاخرترین متون استفاده باید کرد که ما نیز این کار را میکنیم و طبق ضوابط و هنجارها در بهرهمندی از انواع موسیقی هیچ محدودیتی در صدا و سیما نداریم.
احیای سرود حتما امری محقق شدنی است
وی در ادامه پیرامون مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی درخصوص احیای سرود اظهار داشت: احیای سرود حتما امری محقق شدنی است. در تاریخ معاصر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و ایثارگریهایی که همین امروز در عرصههای جهاد سلامت و کارهایی که عزیزانمان در حوزه درمان و مقابله با بیماری کرونا متحمل میشوند به قدری داستانهای زیبایی وجود دارد که اشعار و سرودها میتوان سرود که جلوههای هنری از آن استخراج شود که تمام شدن ندارد.
جبلی تاکید کرد: ما ظرفیتها، امکانات و قصهها را کم مورد توجه و پرداخت قرار دادهایم که باید بیشتر به آن بپردازیم و آن را باید تبدیل به شعر و سرود و موسیقی کنیم و از این ظرفیتها حداکثر استفاده را ببریم.
انتهای پیام/121