به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، حجتالاسلام مصدق معاون اول قوه قضائیه در بازدید از مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه ضمن مراجعه به شعب و گفتوگو با قضات و کارکنان شورا، از نزدیک در جریان فرآیند رسیدگی در شورا قرار گرفت و با تعدادی از مراجعان به گفتوگو پرداخت.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف در توسعه صلح و سازش تاکید کرد و گفت: استفاده از ظرفیت مردمی شوراها برای گسترش صلح و سازش نقش مهمی در کاهش ورودی پرونده به دادگستری ها دارد.
معاون اول قوه قضائیه کار شورای حل اختلاف را مقدس ارزیابی کرد و تصریح کرد: به رغم تلاش شبانه روزی همکاران در شورای حل اختلاف، وضعیت استخدامی و حقوق دریافتی کارکنان شورا و همچنین ساختمتان ها و امکانات شوراها مطلوب نیست و امیدواریم با کمک دولت بتوانیم راهی برای حل این مشکلات پیدا کنیم.
حجت الاسلام مصدق ضمن ابراز خرسندی از حضور در مجموعه ستاد مرکز توسعه حل اختلاف تصریح کرد یکی از اهداف قوه قضائیه در دوره تحول و تعالی ، توسعه حل اختلاف و توجه به شورای حل اختلاف و رفع مشکلات این نهاد است.
معاون اول قوه قضائیه گفت: چشم انداز وضعیت آینده کشور امیدوار کننده است و امیدواریم با همکاری دولت مشکلات بودجه و اعتبارات قوه قضائیه کاهش یابد.
وی پیگیری مشکلات معیشتی کارکنان دستگاه قضایی و شورای حل اختلاف را امری لازم و واجب دانست و گفت: این موضوع دغدغه اصلی مسئولان دستگاه قضایی از جمله رئیس قوه قضائیه است که به طور جدی در حال پیگیری است.
در این بازدید حجت الاسلام صادقی گزارشی از نحوه رسیدگی در مجتمع شهید لاجوردی تهران و نیز وضعیت کلی مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه ارائه و از حضور معاون اول قوه قضائیه در این مجتمع قدردانی کرد.
مجتمع شهید لاجوردی شورای حل اختلاف تهران به پرونده های مربوط به مناطق ۱۲ و ۱۳ شهرداری تهران رسیدگی می کند و دارای ۲۲ شعبه فعال است. ماهانه بیش از دو هزار و ۵۰۰ فقره در این مجتمع رسیدگی می شود که بیش از پنجاه درصد آنها منجر به صلح و سازش می شود.
در ادامه این بازدید معاون اول قوه قضائیه جلسه مشترک با حضور رئیس و معاونان و مدیران مرکز توسعه حل اختلاف برگزار کرد. حجت الاسلام و المسلمین صادقی رییس مرکز توسعه حل اختلاف با اشاره به صلاحیت های قانونی شورای حل اختلاف، آخرین وضعیت اقدامات انجام شده از جمله در حوزه میانجی گری و داوری و پیگیری بودجه و اعتبارات را تشریح کرد.
انتهای پیام/ 241