شهدای مدافع حرم دفاع مقدس را تداوم بخشیدند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دفاع مقدس آیت الله عباس کعبی در حاشیه مراسم تشییع پیکر حجت الاسلام سید محمد موسوی ناجی در جمع خبرنگاران گفت: اگر پیامبر بزرگوار اسلام(ص) با کفار و مشرکان و امیرالمومنین(ع) ) نیز با منافقین و قاسطین و مارقین می جنگیدند، امروز شهدای مدافع حرم، هم در مقابل آمریکا و صهیونست بین الملل و هم در مقابل داعشی های تکفیری ایستادند.
وی با بیان اینکه گروه های تکفیری خوارج زمان ما هستند، تاکید کرد: آنها غده سرطانی و ابزار کار صهیونست برای ترویج یک نوع اسلام بدلی هستند.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: شهدای مدافع حرم با پذیرش خطر، زندگی جهادی و فداکارانه را بر زندگی مرفه و بی درد ترجیح دادند و در واقع با خون خود در دفاع از حرم حضرت زینب(س) و عتبات عالیات، سال های دفاع مقدس را تدام بخشیدند.
وی با تاکید بر لزوم پاسداشت مضاعف شهدای حرم خاطرنشان ساخت: این شهدای عزیز اجر مضاعف دارند و لذا باید نسبت به بزرگداشت آنها بیشتر اهتمام کنیم زیرا تعظیم شهدای حرم، تعظیم شعائرالله است.
انتهای پیام/


