معاون هماهنگ‌کننده ارتش:

نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمانی است

دریادار سیاری گفت: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمانی است. هر سازمانی که نیروی انسانی کارآمد و خوبی داشته باشد، قطعاً رشد و بالندگی پیدا می‌کند و هر سازمانی هم که نیروی انسانی آن کارآمد نباشد، بدون شک نزول پیدا خواهد کرد.
کد خبر: ۵۰۳۲۳۳
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۹ - 29January 2022

نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمانی است

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در کارگاه آموزش گزینش‌گران، مصاحبه‌گران و محققان ارتش ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر اظهار داشت: اگر به بیانیه گام دوم انقلاب که به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شده و در دستور کار قرار گرفته است بیشتر دقت کنیم، می‌بینیم که محور کار، جوانانی هستند که الان در کشور حضور دارند و مشغول کار هستند و بخشی از این جوانان که قرار است آینده این کشور را بسازند، اکنون در ارتش فعالیت می‌کنند.

وی افزود: جوانان بیشتر از هرکسی در حرکت در جهت بیانیه گام دوم انقلاب تأثیرگذار هستند. این جوانان امروز هستند که باید گام دوم انقلاب را مثل گام اول به نتیجه برسانند. نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر سازمانی است. هر سازمانی که نیروی انسانی کارآمد و خوبی داشته باشد، قطعاً رشد و بالندگی پیدا می‌کند و هر سازمانی هم که نیروی انسانی آن کارآمد نباشد، بدون شک نزول پیدا خواهد کرد. ارتش هم از این قاعده مستثنی نیست.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: در گزینش باید دنبال جذب کسانی باشیم که به رشد سازمان کمک کنند و باید در این خصوص دقت ۱۰۰ درصدی صورت بگیرد. فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در یکی از دیدار‌ها که در آن زمان من فرمانده نیروی دریایی ارتش بودم، جمله‌ای در این خصوص به من گفتند و فرمودند که «نیروی دریایی ارتش تجهیزات‌محور است و تجهیزات خیلی خوب است، اما این نیروی انسانی است که می‌تواند بیشترین اثر را در یک مجموعه بگذارد. نیروی انسانی اگر خوب نباشد، همان تجهیزاتی که وجود دارد را خراب می‌کند، ولی اگر نیروی انسانی خوب باشد، تجهیزاتی هم که نداریم، برای‌مان می‌سازد».

دریادار سیاری تاکید کرد: چهار کلیدواژه در بحث گزینش وجود دارد که خیلی مهم است؛ شایسته‌گزینی، شایسته‌پروری، شایسته‌گماری و شایسته‌سالاری؛ این چهار کلیدواژه هستند که به ترتیب باید انجام شود و اگر هرکدام نباشد، نیروی انسانی خوب در سازمان ورود پیدا نمی‌کند. شایسته‌سالاری ریشه‌ای دارد و ریشه‌های آن همین مواردی است که به آن اشاره کردم. اگر سازمانی مثل ارتش ادعا می‌کند که شایسته‌سالاری مد نظرش است، ریشه در شایسته‌گزینی در گام اول دارد.

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها