شهید چراغی:

سومین انقلاب عزل رئیس‌جمهور خائن، منافق و حذف نفاق است

آخرین شکل پیچیدگی نفاق هم که در رئیس‌جمهور منتخب مردم، به‌حسا بنی‌صدر خائن و منافق بود که نمونه‌اش را در قرآن هم ذکر می‌کند و با نابودی این قسمت هم ما سومین انقلاب را پشت سر گذاشتیم.
کد خبر: ۵۰۵۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۹ - 10February 2022

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به مناسبت ایام‌الله دهه فجر، اقدام به انتشار صوتی از شهید والامقام، ولی الله چراغچی نموده است که در این صوت به بررسی روند انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم شاهنشاهی پرداخته و در ادامه به تحلیل مراحل سه‌گانه انقلاب تا عزل بنی‌صدر پرداخته است و اینکه باید از امروز چه کنیم تا بتوانیم به آن هدفی که از ابتدای انقلاب به دنبالش بوده‌ایم برسیم.

شهید چراغی: سومین انقلاب عزل رئیس‌جمهور خائن، منافق و حذف نفاق است

این سخنرانی در دوازدهم مردادماه سال ۱۳۶۱ طی عملیات رمضان و در محور شلمچه در میان جمعی از رزمندگان تیپ ۲۱ امام رضا (ع) انجام شده است. با توجه به مدت‌زمان طولانی این سخنرانی، این صوت در چهار قسمت منتشر می‌شود. در قسمت سوم، شهید چراغچی انقلاب سوم در جمهوری اسلامی ایران را شناسایی خائنان به کشور و کنار رفتن پرده از چهره بنی‌صدر و مشخص شدن خیانت‌هایش و عزل او می‌داند. در این صوت می‌شنویم:

سومین انقلاب ـ عزل رئیس‌جمهور خائن و منافق و حذف نفاق

این دو انقلاب و به دنبال انقلاب دوم، نفاق، که خود این هم یک نوع وابستگی بود و آن آخرین پیچیدگی‌اش، یعنی آخرین شکل پیچیدگی نفاق هم که در رئیس‌جمهور منتخب مردم، به‌حساب بنی‌صدر خائن و منافق که پیچیده‌ترین منافق که نمونه‌اش را در قرآن هم ذکر می‌کند و با نابودی این قسمت هم ما سومین انقلاب را پشت سر گذاشتیم، تمام این‌ها را اگر نگاه بکنید این سه انقلاب را، اولین انقلاب برای بریدن از همه وابستگی‌ها بود، اولین انقلاب یک مقدار از وابستگی‌ها، دومین انقلاب تقریباً هفتادتا هشتاد درصد وابستگی‌ها بریده شده بود و با سومین انقلاب کاملاً این وابستگی‌ها بریده شد. وابستگی از ابرقدرت‌ها، از آن‌هایی که می‌خواستند زالو صفتانه از مملکت اسلامی ما و یا کشور‌های مسلمان دیگر هم آنچه که دارند بخورند.

چرایی عدم کفایت بنی‌صدر

دوران ریاست جمهوری بنی‌صدر را باید یکی از مهم‌ترین مقاطع در تاریخ جمهوری اسلامی ایران و درعین‌حال یکی از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ معاصر ایران دانست. بنی‌صدر که در بهمن‌ماه سال ۱۳۵۸ منتخب مردم اعلام شده بود هنوز ۱۷ ماه از دوران ریاست‌جمهوری‌اش نگذشته بود که به دلایل مخالفت و بی‌حرمتی با نهاد‌های قانونی برآمده از قانون اساسی، تلاش برای رسیدن به قدرت مطلقه از طریق مخالفت با مجلس، امضا نکردن لوایح مصوبه مجلس، اهانت به شورای نگهبان، شورای عالی قضایی، اهانت دائمی و مستمر به کابینه و شخص رئیس دولت، مخالفت با سپاه پاسداران، جهاد سازندگی و دیگر نهاد‌های قانونی و انقلابی، تحقیر جمهوریت نظام توسط رئیس‌جمهور، حمله و تخریب و اهانت به دلسوزان نظام، اتحاد با دشمنان قسم‌خورده داخلی و خارجی اسلام، رشد ملی‌گرایی و هر نوع مکتب و تفکر ضد اسلامی در مقابل انقلاب اسلامی، به‌کارگیری عناصر بدسابقه و بدنام به‌عنوان مشاوران نزدیک و یاران رئیس‌جمهور، همکاری با گروهک مجاهدین و فضا دادن به آن‌ها، مخالفت با امام و ولایت‌فقیه، تهییج روزنامه‌ها در دامن زدن به مطالب تفرقه‌آمیز و تشنج‌انگیز، به‌ویژه روزنامه «انقلاب اسلامی»، عدم صداقت در گفتار و رفتار، از بین بردن حیثیت نظام جمهوری اسلامی در خارج از کشور با رفتار‌ها و عملکرد تبلیغاتی بنی‌صدر در اموری، چون وجود شکنجه، عدم آزادی در کشور، عدم وجود قانون در دولت رجائی، رژیم کنونی را از رژیم شاه بدتر معرفی کردن، ترویج اخلاق استکباری، ترویج اعمال خود محورانه، افشای اسرار اقتصادی، عدم ارسال نیرو و تجهیزات به جبهه‌های جنگ و عدم همکاری با دولت در این مورد، طرح عدم‌کفایت او با کسب ۱۷۷ رأی موافق، ۱۲ رأی ممتنع و ۱ رأی مخالف، در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

پس از تصویب طرح عدم‌کفایت سیاسی بنی‌صدر در مجلس، امام خمینی (ره) نیز در تاریخ ۱ تیر ۱۳۶۰ بنی‌صدر را از ریاست‌جمهوری عزل کرد و این‌گونه دوره ریاست‌جمهوری بنی‌صدر به پایان رسید.

انتهای پیام/ 141

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار