امام جمعه ارومیه:

دشمن با نفوذ در پی ضربه به نظام و نابودی انقلاب بود/ اما ملت ایران درمقابل تمام فتنه ها ایستاده اند

حجت‌الاسلام «قریشی» گفت: دشمن با انواع فتنه، تحریم، جنگ ۸ساله و نفوذ افراد نابکار در پی ضربه به نظام و نابودی انقلاب بود اما ملت ایران با امید به خدا و وعده صادق الهی درمقابل تمام فتنه ها ایستاده اند.
کد خبر: ۵۰۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۴ - 11February 2022

دشمن با نفوذ در پی ضربه به نظام و نابودی انقلاب بود/ اما ملت ایران درمقابل تمام فتنه ها ایستاده اند

به گزارش دفاع‌پرس از ارومیه، حجت‌الاسلام «سید مهدی قریشی» نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در خطبه های این هفته مرکز استان ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: دستاورد انقلاب اسلامی برای ملت ایران اقتدار و عظمت است هرچند این عزت هزینه داشته وملت ایران باایستادگی این هزینه را پرداخت کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ۲۲ بهمن سالروز پیروزی ملت ایران بر استکبار جهانی و رژیم پهلوی است.

امام جمعه ارومیه خاطر نشان کرد: بدون اغراق پیروزی انقلاب اسلامی و ایستادگی ۴۳ساله ملت در برابر تمامی مشکلات و موانعی که دشمنان بر سر راه این ملت قرار داده اند، معجزه الهی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با اشاره به اینکه دشمن جرات حمله نظامی به ایران را ندارد، یاد آور شد: دشمن با انواع فتنه، تحریم، جنگ ۸ساله و نفوذ افراد نابکار در پی ضربه به نظام و نابودی انقلاب بود اما ملت ایران با امید به خدا و وعده صادق الهی درمقابل تمام فتنه ها ایستاده اند.

حجت الاسلام قریشی ادامه داد: هرچند در حال حاضر ملت دارای مشکلات اقتصادی و معیشتی است اما دلیل عمده این مشکلات تحریم ها است که باامید الهی این مشکلات نیز رفع خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار