محمدگودرزی مقدم در پیامی درگذشت استاد سید موسی حسینی را تسلیت گفت

مدیرکل اداره حفظ آثار دفاع مقدس و مقاومت استان مرکزی در پیامی با تسلیت درگذشت هنرمند متعهد و انقلابی، استاد سید موسی حسینی، تأکید کرد: این فیلم‌ساز دغدغه‌مند و فعال عرصه هنر دفاع مقدس، عمر بابرکت خود را صرف ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی کرد.
کد خبر: ۸۷۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۲ - 18October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اراک ،سرهنگ پاسدار محمد گودرزی مقدم مدیرکل کل اداره حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت در پیامی درگذشت استاد سید موسی حسینی را تسلیت گفت.

اراک

متن پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

درگذشت هنرمند متعهد، انقلابی و دغدغه‌مند، زنده‌یاد استاد سید موسی حسینی، فیلم‌ساز برجسته و فعال مخلص عرصه هنر و سینمای دفاع مقدس، موجب تأسف و تأثر فراوان گردید.

 

آن مرحوم با هنرمندیِ متعهدانه و نگاه ارزش‌مدار خود، در راستای تبیین و ترویج فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت گام‌های مؤثر و ماندگاری برداشت و آثار ارزشمندی را به یادگار گذاشت که بدون شک در دیوان خدمات مؤمنانه ایشان ماندگار خواهد بود.

 

اینجانب این ضایعه دردناک را به خانواده محترم ایشان، اصحاب فرهنگ و هنر و جامعه هنری استان مرکزی تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم مغفور، رحمت واسعه الهی و همنشینی با شهدا و صالحین، و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارم.

انتهای پیام/

 

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار