بازدید امام جمعه آبیک از اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین

بازدید امام جمعه آبیک از اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس قزوین امام جمعه آبیک با حضور در اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین با سرهنگ «امیری مقدم» دیدار کرد.
کد خبر: ۵۰۶۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳ - 12February 2022

به گزارش خبرنگار دفاع‎‌پرس از قزوین، حجت‌الاسلام «سید محمد حسینی میرامینی» امام جمعه شهر آبیک صبح امروز با حضور در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‎های دفاع مقدس استان قزوین در دیدار با سرهنگ پاسدار «محمد امیری مقدم» اظهار داشت: شهرستان آبیک دارای مردم شهیدپرور و انقلابی است که دین خود را چه در زمان پیروزی انقلاب اسلامی و چه در هشت سال جبهه های حق علیه باطل ادا کرده‌اند.

وی افزود: این مردم همچنان پای انقلاب و نظام ایستاده‌اند و با حضور باشکوه خود راهپیمایی چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نیز ثابت کردند پای آرمان‌های حضرت امام (ره) و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

حسینی خاطر نشان کرد: مردم شهرستان آبیک همواره در موقعیت های حساس پای کار انقلاب هستند و در این مسیر از هیچ تلاشی مضایقه نخواهند کرد.

وی در ادامه با اشاره به یادمان شهدای شهر آبیک گفت: با تعامل خوبی که با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین و سایر دستگاه های اجرایی شهرستان آبیک صورت گرفته امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بهسازی و مرمت مرقد مطهر شهدای گمنام آبیک باشیم.

امام جمعه آبیک در ادامه گفت: حفظ و ترویج فرهنگ دفاع با فعالیت های فرهنگی و حضور جوانان انقلابی ممکن است و امیدواریم بزودی شاهد افتتاح دفتر حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان آبیک باشیم تا بتوانیم برنامه های فرهنگی حوزه های ایثار و شهادت در این شهرستان پررنگ تر دنبال شود.

در ادامه سرهنگ امیری مقدم مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین قول مساعد در برگزاری جلسه‌ای در جهت پیگیری آخرین وضعیت یادمان شهدای گمنام در شهرستان آبیک و همچنین ایجاد دفتر حفظ آثار دفاع مقدس را داد.

 انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
پربحث ترین عناوین