به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاعپرس، ویژهبرنامه پاسداشت مقام سردار شهید قاسم سلیمانی و تقدیر از فعالان حوزه موسیقی در تولید آثار مرتبط روز گذشته (سهشنبه) با حضور سید «امیرحسین قاضیزاده هاشمی» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در تالار رودکی برگزار شد.
سید «امیرحسین قاضیزاده هاشمی» در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر اظهار داشت: خداوند رحمان به امیرالمومنین (ع) عظمت ویژهای در تاریخ دادند که بعد از هزار و ۴۰۰ سال هنوز نام حضرت علی (ع) و امام حسین (ع) بلندآوازه است، زیرا امیرالمؤمنین (ع) در خدا محو شدند و هر چه داشتند را در این دنیا ایثار کردند و ذرهای را برای خودشان نخواستند و همه چیز را در طول عمرشان فدای راه خدا کردند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امام خمینی (ره) فرمودند: «بسیج مدرسه عشق است». یعنی اینکه عشق جایگاهی است که به انسان چگونه رسیدن به خدا را میآموزد و این عشق ایثار همه جانبه است اینکه هیچ چیز را برای خودت نخواهی و همین عشق باعث شد نام حضرت علی (ع) بلند آوازه شود، زیرا همه چیز خود را در راه خدا ایثار کرد.
وی با بیان اینکه حضرت علی (ع) با ذکر خدا به این مقام رسیدند، ادامه داد: در دوران حاضر نیز شهید حاج «قاسم سلیمانی» چهرهای از حضرت امیرالمؤمنین (ع) است و اگر شهید سلیمانی امروز میدرخشد به این دلیل است که نشانهای از مکتب حضرت علی (ع) در خود دارد. شهید سلیمانی برای مطرح شدن نیازی به هنر سینما، موسیقی و تئاتر ندارد و این ما هستیم که به شخصیت وی نیاز داریم تا مثل او شویم و جامعه ما پر از حاج قاسمها شود؛ لذا هرچقدر از این منظر ایشان را وصف کنیم کم است، زیرا طرح ایثار ایشان در جامعه باعث خودسازی و جامعه سازی میشود.
قاضیزاده هاشمی گفت: امروز شهید حاج قاسم سلیمانی چهرهای واقعی و حقیقی است و دنیای بدون قهرمان مجبور است قهرمان وهمی بسازد، زیرا دستشان خالی است، اما دستان ما پر است و حاج قاسم را داریم.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خطاب به هنرمندان عرصه موسیقی گفت: هنر بیان عشق است و مقدسترین چیزی که خدا برای انسان آفرید عشق است و شما عزیزان و هنرمندان این ابزار را در اختیار دارید و خدا این وسیله را برای شما قرار داده است. امروز روز پاسداشت شخصیتهای بزرگی است که به خوبی مسئله جامعه را مثل شهید حاج قاسم سلیمانی درک کردهاند و جا دارد به همین خاطر از بصیرت شما تشکر و قدردانی شود.
«محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: برای جامعه ما که در معرض آسیبهای مختلف است و بیگانگان هویت آن را نشانه گرفتهاند تجلیل از شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان هویت ملی ما ضروری است، زیرا شهید سلیمانی قهرمان و پهلوان ایران و جهان اسلام است و کمتر شخصیتی مانند ایشان را سراغ داریم که هویت ملی ایرانی و اسلامی ما را به هم پیوند داد. عشق به ایران و اسلام در شخصیت شهید سلیمانی موج میزند و پیوند این دو مؤلفه به فرموده رهبر معظم انقلاب که از مکتب شهید سلیمانی نام بردند بیسابقه بوده است و این به دلیل هویتی است که شهید حاج قاسم سلیمانی به جامعه ما داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش زبان هنر برای نشان دادن چهره و شخصیت ملی شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: هیچ زبانی مثل هنر نمیتواند این هویت را نشان دهد. هنر موسیقی هنرمندان در مورد شهید حاج قاسم سلیمانی به جان همه مردم نشست. شعر و موسیقی باعث میشود به دلها نورانیت بخشیده شود و از همه عزیزان در صدا و سیما، موسسه اوج، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری و سازمان موسیقایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که کمک کردند تا آثار ماندگاری در مورد شهید سلیمانی خلق شود تشکر و قدردانی میکنم.
پخش نماهنگ «فصل پریشانی» با صدای «علی زند وکیلی» از تولیدات سازمان هنری رسانه اوج، اجرای قطعه «حاج قاسم هنوز زنده است» با خوانندگی «غلامرضا صنعتگر» با شعر «میلاد عرفانپور» و آهنگسازی «محمدرضا چراغعلی»، مدیحه سرایی به مناسبت فرا رسیدن سالروز ولادت حضرت علی (ع) توسط حاج «صادق آهنگران»، پخش نماهنگی به خوانندگی علی چراغی و شعر عبدالجبار کاکایی، از تولیدات دفتر موسیقی و سرود سازمان صدا و سیما، پخش نماهنگ «مرد نبرد» از تولیدات مرکز موسیقی مأوا، از جمله بخشهای مختلف این مراسم را تشکیل میدادند.
بخش بعدی مراسم قدردانی از فعالان حوزه موسیقی در تولید آثار مرتبط با سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که در این بخش «صادق آهنگران»، «علیرضا افتخاری»، «علیمحمد مؤدب» شاعر، «غلامرضا صنعتگر» خواننده، «قاسم صرافان» شاعر، «علیرضا قزوه» شاعر، «امیرحسین سمیعی» خواننده، «محمدرضا چراغعلی» آهنگساز، «عبدالجبار کاکایی» شاعر، «میلاد عرفانپور» شاعر، «امیرمهدی حکیمی»، «محمدمهدی سیار» شاعر، «محمد حشمتی»، «آرش امینی» رهبر ارکستر، «آرمان مهربان» آهنگساز، «امیر حقیقت» خواننده، «سید محسن حسینی» خواننده، «حسین ستاریفر» خواننده، «علی چراغی» خواننده، «حسین صیامی» شاعر، «محمد رسولی» شاعر، «میلاد هارونی» خواننده، «بهرام پاییز» خواننده، «امیر حسینزاده» خواننده، «سعید اسلامی» آهنگساز و تنظیمکننده، «احسان جوادی» آهنگساز و تنظیمکننده، «طاها چوگانباز» آهنگساز و تنظیمکننده، «علی زند وکیلی» خواننده، «امید روشنبین» آهنگساز و تنظیمکننده، «بلال حسنی دهنوی» آهنگساز و تنظیمکننده از جمله هنرمندانی بودند که مورد قدردانی قرار گرفتند.
انتهای پیام/ 118