رئیس سازمان عقیدتی ارتش:

ارتقای توان رزمی و تقویت اراده‌ها در سایه قرآن میسر است

حجت‌الاسلام محمدحسنی با اشاره به تمسک به قرآن در میان فرماندهان و تکاوران دفاع مقدس و تأثیر این امر در پیروزی آن‌ها در برابر دشمن گفت: اگر به دنبال ارتش مقاوم، شجاع و جسور هستیم، باید به دنبال ارتقای توان رزمی مجاهدان در سایه قرآن باشیم.
کد خبر: ۵۰۸۷۶۴
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۸ - 27February 2022

ارتقای توان رزمی و تقویت اراده‌ها در سایه قرآن میسر استبه گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در آیین اختتامیه جشنواره قرآنی تنویر با تسلیت ایام شهادت امام موسی کاظم (ع) و یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، اظهار داشت: امام هفتم ۵۵ سال زندگی کردند که ۳۵ سال از عمر با برکت ایشان در منصب امامت بود و در زمانی که ایشان این مسند را به عهده داشتند، یکی از خفقان‌آمیزترین زمان‌های حکومتی محسوب می‌شود. این امام بزرگوار بیشترین عمر خود را در زندان گذراندند و از این زندان به زندان دیگر تغییر مکان داده می‌شدند.

وی ادامه داد: فضای آن روز جامعه استبدادآلود بود و امام مسلمین سال‌های متمادی را در زندان به سر بردند و جامعه نتوانست کاری برای ایشان انجام دهد. فضای امامت امام موسی کاظم (ع) یکی از سخت‌ترین فضا‌های خلفای عباسی بود و مهم‌ترین رسالت ایشان صیانت از اسلام ناب و تشیع بود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اضافه کرد: امام موسی کاظم (ع) به دنبال کاری بود تا اسلام از دست نرود و شیعیان ریشه‌کن نشوند؛ زیرا برنامه بنی عباس حذف شیعه از صحنه روزگار بود، اما اقدامات مدبرانه امام هفتم مانع از این کار شد.

وی افزود: امام هفتم دو راهبرد را در صیانت از شیعه به کار بردند و درس بزرگی برای همه ما و کسانی هستند که در کشور‌های خود مظلومانه با فرهنگ شیعه زندگی می‌کنند. راهبرد نخست امام تقیه بود و سعی کردند شیعه‌ها شناخته نشوند. راهبرد دوم تأسیس شبکه وکالت بود که از این طریق پیروان امام با ایشان ارتباط داشتند و احکام و دستورات را می‌آموختند و از این طریق آن را نشر می‌دادند؛ البته امام بهانه ملاقات با مسلمانان را از دشمن گرفته بود و از طریق تأسیس شبکه وکالت ارتباط با دوستداران خود داشتند. امام موسی کاظم (ع) از این طریق توطئه‌های دشمنان را خنثی کردند.

حجت‌الاسلام محمدحسنی در مورد جایگاه قرآن خاطرنشان کرد: آخرین کتاب آسمانی که به دو صورت دفعی، یکجا و یکباره در شب مبارک قدر و به شکل دوم به صورت اقتضایی بر سینه پاک پیامبر اکرم (ص) نازل شده است، قرآن کریم است. قرآن گواه جاودانه بر حقانیت رسول خداست.

وی تصریح کرد: قرآن تنها معجزه ماندگار و واقعی رسول خداست که در گذشته، امروز و تا دامنه قیامت معجزه الهی و سند گویای حقانیت رسول خداست.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: این کتاب مقدس و نورانی در میان سایر کتاب‌های آسمانی مانند زبور، صحف ابراهیم، تورات و... از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار است.

حجت‌الاسلام محمدحسنی تصریح کرد: جایگاه قرآن در مقایسه با سایر کتب الهی ممتاز و منحصر به فرد است و یک کتاب آسمانی بدون تحریف توان مقایسه با قرآن را ندارد.

وی خاطرنشان کرد: جایگاه قرآن برای تمام بشریت است، اما برای مسلمانان در خط مقدم واجب و لازم است تا با ویژگی‌های قرآن آشنا شوند، زیرا کتاب قرآن تضمین کننده دنیا و آخرت ما است و تنها کتابی است که خواندن، نوشتن، حفظ کردن و نگاه کردن به خطوط آن و حتی گوش کردن به قرائت آن از ثواب‌ها و فضایل شگفت انگیزی برخوردار است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به احادیثی از رسول خدا در مورد جایگاه قرآن و یادگیری و آموزش آن اظهار کرد: رسول خدا فرمودند هر کس قرآن را برای یادگیری معارف دینی بخواند برای او پاداشی نیست جز مانند پاداش تمام فرشتگان الهی و در جای دیگر فرمودند هر کس قرآن را بیاموزد و به دیگران آموزش دهد در بهشت پاداشی بالاتر از آن نیست.

حجت‌الاسلام محمدحسنی گفت: امروز جهان برای خوشبخت شدن راهی جز بازگشت به قرآن ندارد و برای برون رفت از بحران‌های جهانی بازگشت تمام بشریت به قرآن کریم لازم و ضروری است.

وی اظهار کرد: هر کس اهل قرآن باشد، برکاتی در زندگی اش پیدا می‌شود که در ارتباط با هیچ کتابی وجود ندارد. افزایش خیر در خانواده‌های قرآنی و تنظیم روابط اعضای خانواده با یکدیگر از جمله برکات قرآن در خانواده‌ها است. قرآن وسیله نزول خیر بر خانواده‌ها است و دل‌های مرده را زنده می‌کند و تمام مسایل حاشیه‌ای را خنثی می‌کند. دفع و رفع فتنه‌ها از دیگر برکات قرآن است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ادامه داد: اگر می‌خواهید فضای زندگی و کار خود از این برکات برخوردار باشد، باید فضای خدمت و خانواده قرآنی باشد.

حجت‌الاسلام محمدحسنی با تاکید بر تکریم فعالان قرآنی و تشویق آن‌ها یادآور شد: تکریم موثر فعالان قرآنی، حمایت موثر از آموزش‌ها و همایش‌های قرآنی از جمله راهکار‌های ترویج فرهنگ قرآنی است.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های صیانت از نظام و امنیت مردم و تمامیت ارضی توپ و تانک و هواپیما است، تصریح کرد: بالاترین مولفه ارتقای توان رزمی تقویت اراده هاست که این مهم در سایه قرآن محقق می‌شود. اگر در زمان جنگ تحمیلی تکاوران دست خالی در برابر دشمن ایستادند در سایه قرآن بود. اگر در دنیا جنگی می‌شود مردم از آن فرار می‌کنند، اما در دفاع مقدس مردم به سمت جبهه‌ها فرار می‌کردند که این جایگاه نشان دهنده جایگاه تمسک به قرآن و تقویت اراده‌ها در سایه قرآن است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: اگر به دنبال ارتش مقاوم و شجاع هستید، باید به دنبال ارتقای توان رزمی مجاهدان در سایه قرآن باشید.

حجت‌الاسلام محمدحسنی خاطرنشان کرد: از بین بردن موانع حضور فعالان حوزه قرآن، برجسته سازی چهره‌های قرآنی در پایگاه‌های مختلف نظامی، اولویت انتصابات در چهره‌های قرآنی، توجه ویژه به تربیت دانشجویان قرآنی و تربیت ملوانان، ناوبران و فرماندهان قرآنی همگی با ترویج فرهنگ قرآن میسر می‌شود. باید در انتصابات چهره‌های قرآنی بر افراد دیگری با شرایط مساوی اولویت داشته باشند و فعالان قرآنی اجازه حضور در جلسات قرآن را به راحتی داشته باشند تا شاهد تربیت ملوانان و فرماندهان قرآنی در جامعه باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاری بر روی فرزندان در خانواده‌ها از دیگر راه‌های ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه است.

انتهای پیام/ 221

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار