به گزارش دفاعپرس از مشهد، آیتالله «سیدهاشم حسینی بوشهری» رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دوره بصیرتافزایی مسئولان و مدیران سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران که در مشهد برگزار شد با تسلیت سالروز شهادت امام موسی ابن جعفر (ع) اظهار داشت: آنچه که ما سفارش میکنیم به معنای بایدها و آنچه پرهیز میکنید به معنای نبایدها، نشان از شیعه محب دارد.
وی در ادامه با طرح این سوال که شأن و جایگاه روحانیت چیست، تصریح کرد: در یک تعریف علمای دین مرجع مردم بودند و از نظر سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقش کلیدی و اساسی داشتهاد و در همه مراحل حتی در غم مردم، همراه مردم و پابهپای آنها بودهاند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این مطلب که مقابله با ناهنجاریها توسط روحانیت انجام شده است، گفت: روحانیت با ناهنجاریها مقابله کرده است و مانند شیخ فضلالله نوریها از جان خود گذشتهاند تا ظلم در جامعه برچیده شود.
حسینی بوشهری تأکید کرد: روحانیت مانند امام خمینی (ره) و امام خامنهای در اقصی نقاط جهان تأثیرگذار بوده است؛ بر همین اساس شما روحانیون در جایگاه رسولان و علمای دین قرار دارید.
وی با بیان این که گرامیترین جایگاه بعد از اهلبیت (ع)، روحانیت و علما هستند، گفت: روحانیت همچون دژی محکم در برابر ظلم و ناعدالتی است چراکه دژ تسخیرناپذیر برای اسلام عزیز روحانیت است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: بالاترین بندگان خدا بعد از سلسله جلیله انبیا و اولیا، علما هستند و روحانی و عالم دین بودن مثل سایر مشاغل نیست و از اهمیت بالایی برخوردار است.
حسینی بوشهری ابراز داشت: قیامت که میشود به شما به پاس ۲ چیز، یکی علوم یادگیری شده و دوم تلاش خستگیناپذیری که در راستای هدایت مردم داشتید، خلعت داده میشود.
وی تصریح کرد: گاهی سربازان مرزبان ما در کنار مرزهای جغرافیایی دیدهبانی میکنند ولی شما افسران جنگ نرم در عرصه خودسازی مردم وظیفه و تعهد دارید.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان داشت: اولین شاخصهای که جزو بایدهاست و روحانیت بدون این شاخصه راه به جایی نخواهد برد، روح خدامحوری و خداباوری است. عرصه برای خدمت زیاد است، زمانی که روحانیت به عرصه آمد دیگران نیز وارد عرصه خدمت شدند.
حسینی بوشهری ادامه داد: تلاش دشمن در فضای مجازی این است که روزبهروز صف روحانیون را از مردم جدا کند؛ بر همین اساس عملکرد روحانیون باید بهگونهای باشد که مردم به آنها عشق بورزند که اگر چنین شد رسالت فرهنگی خود را به انجام رسانده است.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پایان گفت: بایدهای ما این است که ابتدا خود کنیم تا بعد سایر مردم عمل کنند.
انتهای پیام/